Hotel Diamonds Athuruga Maldives Resort & Spa

  Maledivy, Severní Ari Atol

Diamonds Athuruga Beach & Water Villas

    Maledivy, Ari Atol, Severní Ari Atol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Resort s neformální atmosférou s nádhernými bílými písečnými plážemi nabízející výborné podmínky ke šnorchlování na vlastním korálovém útesu!

Přehled

transfer - hydroplán ALL INCLUSIVE v ceně skvělé šnorchlování na vlastním útesu slevy pro novomanžele - 100% sleva pro nevěstu (z ubytování a stravy) v období 1.9.-30.9.2022

Stručná poloha

90 km od letiště v Malé u nejlepších míst na světě k pozorování žraloků obrovských

Poloha

South Ari Atoll, vzdálenost od letiště 90 km - transfer hydroplánem 25 minut.

Rozloha

délka cca 250 m, šířka cca 240 m.

Popis resortu

velmi oblíbený malý ostrov plný zeleně láká své klienty především na své dokonalé služby ALL INCLUSIVE a perfektní servis. Velice příjemné ubytování, vše v jednoduchém a čistém stylu plném bílé barvy. 46 Beach bungalovů, 1 Family Beach Bungalow, 1 Family Garden Bungalow a 25 vodních vil.

Vybavení resortu

2 restaurace, 2 bary, SPA centrum, pilates, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kanoe, rybaření, plážový volejbal, stolní tenis, hrací automaty, Nintendo Wii, animační programy, boutique, business centrum, SAT/TV v lobby, lékař, hlídání dětí, Wi-fi internet v lobby a hlavním baru zdarma, a také ve vodních vilách a v junior suite.

Vybavení pokoje

Beach bungalov (33 m2) - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, multimediální přípojka, Wi-fi internet, oupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa, plážová lehátka. Možnost přistýlky.

Beach bungalov pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Beach bungalov pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Stravování

formou ALL INCLUSIVE.ALL INCLUSIVE zahrnuje:* snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci* neomezenou konzumaci vína, piva, koktejlů a nealkoholických nápojů, kávy, čaje a vybraných lihovin* minibar (doplňován 1x denně)* služby prádelny* Wi-fi internet v lobby a v hlavním baru* služby lékaře* vybavení na šnorchlování* nemotorizované vodní sporty* denně šnorchlování s průvodcem na vlastním korálovém útesu * denně šnorchlování s průvodcem na vlastním korálovém útesu* výlet na místní obydlený ostrov** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace

Názor CK

Resort s neformální atmosférou s nádhernými bílými písečnými plážemi nabízející výborné podmínky ke šnorchlování na vlastním korálovém útesu!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vodní vile.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Diamonds Athuruga Maldives Resort & Spa *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 376 137
dnes 8–19 h

Lokalita

Maledivy

Maledivy jsou nezávislým státem ležícím v Indickém oceánu. Jsou tvořeny skupinou asi 200 obydlených a asi 1 000 neobydlených ostrovů, které tvoří 26 přírodních atolů. Ostrůvky jsou velmi malé, řeky ani hory zde nenalezneme, maximální výška je okolo 2,5 metru nad mořskou hladinou. Každý atol je tvořen korálovým útesem, který spolu s mělkou lagunou obklopuje ostrov. Nádherné útesy jsou přírodní ochranou před bouřlivým mořem a také domovem velkého množství tropických ryb. Celková možnost zkoumat podmořský svět představuje jedno z největších lákadel ostrovů. Kromě něj jsou ale Maledivy dost možná nejkrásnějším místem na naší planetě. Zdobí je nádherné bělavé pláže, křišťálově průzračné moře a tropické klima den za dnem po celý rok. Nefalšovaný ráj.

Od 1. 5. 2017 byl zaveden odletový poplatek ve výši 25 USD. Od poplatku jsou osvobozeny osoby s diplomatickou imunitou a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu na příletu i odletu je stejné. Poplatek se také netýká osob, které si letenky s datem odletu po 1. 5. 2017 zakoupily před 1. 2. 2017. Odpovědnost za výběr poplatku nesou letecké společnosti.

 

Maledivy - více informací