Hotel Dickwella Resort & Spa

  Srí Lanka, Matara, Dikwella

5/5

DICKWELLA RESORT & SPA

    Srí Lanka, Matara, Dikwella
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Krásný Dickwella Resort & Spa se nachází na dalekém jihu ostrova Emerald Isle a láká svým okouzlujícím prostředím se zlatým pískem a třpytícím se modrým oceánem. Mezinárodní letiště Colombo je vzdáleno zhruba 160 km. V blízkosti ubytování naleznete několik zajímavých atrakcí, jako pláž Hiriketiya (8 minut jízdy), maják Dondra (25 minut jízdy) a pláž Polhena (45 minut jízdy). Resort disponuje dvěma restauracemi, které se mohou pochlubit širokým výběrem lahodných jídel, výjimečnými službami a elegantními prostory s nádherným výhledem na oceán, bazén a písečnou pláž. Naleznete zde lahodné pokrmy z mořských plodů a pizzy z kamenné pece. Pro osvěžení během dne a večera je k dispozici bar, který nabízí bohatý výběr kvalitních nápojů. Pokoje jsou vybaveny pohodlným a autentickým nábytkem. K dispozici jsou tři druhy pokojů, Standard (31m?), Superior (42 m?) a Family (73 m?). Součástí každého pokoje je soukromá koupelna a balkon/terasa. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním zařízením, jako jsou satelitní TV, vysoušeč vlasů, zařízení na přípravu kávy a čaje, minibar, klimatizace a připojení WiFi. Součástí hotelu jsou také sportovní a rekreační zařízení, jako venkovní bazén, vybavená posilovna a spa, kde si užijete uklidňující masáže a různé lázeňské terapie. Dostupné jsou vodní sporty, venkovní sporty a aktivity, včetně minigolfu a volejbalu. Děti si mohou hrát v dětském koutku, kde jsou pro ně připravené hry a zábavné aktivity. Pro pracovní účely je v hotelu možné využít také řadu vybavení určených pro konference a schůzky. Středisko poskytuje parkování zdarma.
Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-CMB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: DICKWELLA RESORT & SPA ****
Lokalita dle pořadatele: Matara, Sri Lanka
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dickwella Resort & Spa ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 492 408
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Matara

5/ 5 2 recenzí

Michal Korbel březen 2020 Ráj na. Krásný, klidný resort umístěný na poloostrově. Dobré snídaně, bohaté večeře. Objednali jsme polopenzi, abychom vyzkoušeli streetfo... celá recenze

Michaela duben 2012 Prohlídka hotelu Dickwella resort****. Tento hotel je vhodný pro delší dovolenou nebo pro přespání při okruhu po Srí Lance. Transfer z letiště trvá cca hodinu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

DICKWELLA RESORT & SPA
    Srí Lanka, Matara, Dikwella

Cena
31 553 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 492 408

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku (při obs. 2 osobami)
2
31 553 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč