Dizalya Palm Garden Hotel

  Turecko, Alanya, Konakli

2/5

HOTEL DIZALYA PALM GARDEN

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Hotelový komplex leží v letovisku Konakli. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou cca 200 m a město Alanya cca 12 km. Letiště je vzdáleno cca 110 km.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnosti, hlavní restaurace, ala carte restaurace (mezinárodní kuchyně - 1 x za pobyt zdarma pro osoby starší 12 let oproti předchozí rezervaci, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, vitamin bar, hlavní venkovní bazén se 2 skluzavkami (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, vnitřní bazén, animační a večerní programy, miniklub pro děti, dětské hřiště, stolní tenis, tenis (osvětlení a pronájem raket za poplatek), fitness, sauna, šipky, basketbal, volejbal, vodní pólo, aerobik. Za poplatek Spa centrum, masáže, salon krásy, billiard, půjčovna aut, obchod, lékař, hlídání dětí, prádelna, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem (denně doplňován vodou a nealkoholickými nápoji), Wi-Fi připojením (za poplatek) a balkonem. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

Program Ultra All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy i večeře formou bufetu. Dále kávu, čaj, zákusky (16.00-17.00), půlnoční snack (23.00-24.00), neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

Služby za poplatek

Trezory, konzumace z minibaru, masáže, kadeřnictví, služby SPA centra, služby lékaře, solárium, prádelna, půjčovna jízdních kol, půjčovna automobilů, turecké lázně, a la carte restaurace, kulečník, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Převážně písečná pláž s výskytem oblázků při vstupu do moře se nachází přímo u hotelu. Vstup do moře je místy strmější. Pro svoji kvalitu a čistotu byla oceněna Modrou vlajkou. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL DIZALYA PALM GARDEN ****
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Alanya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dizalya Palm Garden Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 773
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 4 recenzí

Petra září 2023 Nikdy více. Dobrý den, po 3 dnech jsme na hotelu dostali velké průjmy, zvracení, zimnici. Druhý den nám bylo lépe, ale průjmy přetrvávají ješt... celá recenze

Jana srpen 2023 Katastrofa!!. Horší hotel jsem nezažila, špinavé pokoje ,špinavé nádobí. Po hotelu všude i po restauraci lítají kočky. Personál je arogantní a ... celá recenze

Andrea září 2022 Dizalya Palm Garden. Nespokojenost totální. Hotel jsem vybírala z invia dle recenzi a absolutně nechápu tak požitek recenze... Shrnu to: pláž měla být... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL DIZALYA PALM GARDEN
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli

Cena
19 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 636 773

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
19 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč