Dolphin Marina Hotel

  Bulharsko, Svatý Konstantin

3/5

Dolphin

  Bulharsko, Svatý Konstantin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • přátelský hotel nedaleko pláže
  • vyžití pro celou rodinu
  • prostorné rodinné pokoje
Popis hotelu

Přátelský hotel nedaleko pláže. Vyžití pro celou rodinu. Prostorné rodinné pokoje.

Poloha

klidná. Hotel je součástí komplexu Grand Hotel Varna. Centrum letoviska Sveti Konstantin cca 500 m. Letiště Varna cca 20 km.

Pláž

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 150 m. 2 lehátka a 1 slunečník/pokoj na pláži zdarma. Plážový bar.

Vybavení

oblíbený hotel se 172 pokoji. K dispozici výtahy, vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar a bar s terasou. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén s terasou na opalování a bar u bazénu. 2 lehátka a 1 slunečník/pokoj u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): s individuální klimatizací, sat. TV, telefonem, trezorem, fénem, vanou nebo sprchou, WC a balkonem nebo terasou.

Rodinné pokoje (A2B/A3B/A4B): 2 dvoulůžkové pokoje s propojovacími dveřmi, jinak jako A2A.

Mezonet (A2C/A3C/A4C): ubytování dětí od 6 let, 1 obývací ložnice a 1 ložnice v patře propojené schodištěm (1 dvoulůžko a 2 přistýlky), jinak jako A2A.

Dvoulůžkové pokoje (A1D/A2D): 2 samostatná lůžka a pohovka (cca 120 x 190 cm, pro 2 děti do 9 let nebo 1 dítě do 11 let), s vanou, jinak jako A2A.

Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Odpoledne snacky, sendviče, zákusky. Zmrzlina (3.6.-6.9.). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, čaj a káva 24 hodin denně. Nápoje v plážovém baru (3.6.-6.9.).

Sport/aktivity

zdarma: venkovní fitness, sportovní aktivity v rámci animačního programu (stolní tenis, šipky, aerobic, plážový volejbal aj.). Denní a večerní animační program.

Internet

WiFi v lobby, u bazénu a na pláži zdarma.

Děti

vestavěný dětský bazén se skluzavkou, dětské hřiště, dětský animační program, miniklub (od 3 do 12 let, červen-srpen). Dětský bufet v hlavní restauraci. Dětské židličky a postýlky na vyžádání zdarma.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Info (vlastní dopravou)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dolphin Marina Hotel ****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 315 249
dnes zavřeno

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Svatý Konstantin

3/ 5 9 recenzí

Josef červenec 2017 Dovolená. Krásné prostředí známe již velice dlouho ještě když se jmenovalo Družba ... celá recenze

Bobo červenec 2017 Hrůza. Hotel hrozný, neodpovídá 4 hvězdám. Personální neochotný. Vybavení pokojů je staré a rozbité. Celkový dojem...už nikdy více ... celá recenze

PEPA POLACEK červenec 2016 SPATNI HOTEL. SPINS A SMRAT POKOJE ZATUCHLINOU CELKOVI DOJEM VIBIDLENA RATEJNA ZA CELI TYDEN ANI JEDNOU UKLIZENO NO PROSTE MOC SPATNY . STALO ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-dolphin-svaty-konstantin-bulharsko-z1315249/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací