Hotel Dom Zdrojowy

  Polsko, Dolnoslezsko, Świeradów-Zdrój

Dom Zdrojowy: Rekreační pobyt 3 noci

    Polsko, Dolnoslezsko, Świeradów - Zdrój
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Sanatorium Dom Zdrojowy

Lázeňský dům DOM ZDROJOWY leží v malebném lázeňském městečku Świeradów Zdrój v Sudetech na úpatí Jizerských hor. Výjimečné horské klima a obklopující krásné jehličnaté lesy působí velmi blahodárně na psychickou pohodu a celkový zdravotní stav. Ne nadarmo se toto místo nazývá Údolím mládí.  Místní lázně k léčbě využívají vzácný plyn radon, který přirozeným způsobem povzbuzuje hormonální činnost a imunitu, a zároveň podporuje léčbu bolesti.  Kromě toho urychluje i regenerační procesy, léčí kůži, kosterní soustavu i svalstvo. Pobyt v místních lázních spojený s tradiční léčbou zaručí zlepšení Vašeho stavu, zvýšení vitality a zpomalení procesu stárnutí.

Ubytování

Dom Zdrojowy je nádherný architektonický skvost postaven v roce 1899 podle projektu známého architekta Grossera.  Skládá se ze dvou budov spojených nejdelší promenádní halou v regionu. Nabízí ubytování v 240 prakticky zařízených jedno a dvoulůžkových pokojích a apartmánech laděných do světlých odstínů. Součástí pokojů je koupelna se sprchovým koutem, televize, telefon, kávovar a připojení k internetu.

Vybavení hotelu

V objektu se nachází promenáda pro invalidní návštěvníky, recepce,  restaurace, bar, wellness centrum s bazénem a saunou, solná jeskyně, posilovna, dva konferenční sály, tělocvična,  místo pro pitné kúry, 3 výtahy a pošta.

Lázeňské procedury

Lázeňský dům nabízí procedury na bázi přírodních zdrojů. Můžete zde vyzkoušet bahenní koupele, obklady, zábaly, smrkové koupele, koupele v minerální vodě nebo  pitné kúry. V léčbě se využívá blahodárně působícího plynu radonu, léčivého horského klimatu a relaxace.  Mezi další procedury patří  gymnastika, koupel pro čtyři osoby, masáže, vířivka, léčba bioptronovou lampou, hydromasáže a další. Procedury se poskytují jak v Domu Zdrojowem, tak v jiných léčebných domech vzdálených 100-300 m.

Zvířata

Pobyt s domácími mazlíčky hotel neakceptuje.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat poblíž lázeňského domu na placeném parkovišti.

Okolí

Okolí nabízí pestré možnosti horské i rekreační turistiky a cykloturistiky. Za návštěvu určitě stojí městské hradby a kovářská baště v městečku Złotoryja, zámek Kliczków, krásné historické městečko Bolesławiec nebo zimní středisko Karpacz.

Destinace

Świeradów – Zdrój  je nevelká lázeňská obec ležící v Sudetech na úpatí Jizerských hor, okolí tvoří překrásné jehličnaté lesy, a to vše je důvodem, proč se zde nachází výjimečné uzdravující klima. Zde můžete nejen zlepšit svůj zdravotní stav, ale také krásně odpočívat a dobíjet energii. Nejbližší okolí přímo vybízí i k aktivnímu trávení dovolené - turistické trasy, hory, celoroční areál s kabinovou sedačkou - Ski & Sun. Krásné vycházkové trasy vedou po okolí i hřebeni.

Toto místo bývá také nazýváno Údolím mládí. Jedinečným činitelem těchto lázní, který zdraví a mládí pomáhá, je radon. Tento vzácný plyn přirozeným způsobem povzbuzuje hormonální činnost a imunitu, a zároveň podporuje léčbu bolesti. Kromě toho urychluje i regenerační procesy, léčí kůži, kosterní soustavu i svalstvo. Jsou to také radonové lázně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dom Zdrojowy ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 212 936
dnes 8–19 h

Lokalita