Dosi Hotel

  Turecko, Side

4/5

HOTEL DOSI

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Oblíbený a vyhledávaný hotel je tvořen dvěma čtyřpatrovými budovami, rozléhá se v krásné zahradě, obklopen bazény. Nachází se v turistickém centru Side Kumköy, které nabízí mnoho nákupních možností, restaurací a barů. Hostům nabízí mj. skvělou polohou, krásnou pláž nebo přátelskou atmosféru. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km od hotelu, město Manavgat cca 7 km a historickému centrum Side cca 4 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary je možné nalézt již cca 100 m od hotelu.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, bankomatem, lobby barem, hlavní restaurací s venkovní terasou, snack barem u bazénu, minimarketem, konferenční místností, společenskou místností s TV, internetovým koutkem, prádelnou, čistírnou, půjčovnou jízdních a horských kol. Centrum zdraví nabízí masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, kosmetické procedury. V areálu se nachází dva sladkovodní bazény - z toho jeden s tobogánem (provoz v určitých hodinách, dle počasí), dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity je připraveno multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna (stolní tenis, šipky, kulečník), posilovna, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). Pro děti je připraven v letní sezóně miniklub (4-12 let), dětský bazén, hřiště a různé animační programy a soutěže během dne.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s označením economy a možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, TV, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), miniledničkou a balkonem nebo terasou. Za příplatek jsou k dispozici standardní a rodinné pokoje (s možností dvou přistýlek).

Stravování

All Inclusive - snídaně, obědy a a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v době 10:00-24:00 - nápoje se podávají v některém z barů či restaurací dle stanovené otevírací doby. Čerstvé ovocné šťávy, dovážené nápoje, koktejly, lahvové nápoje, turecká káva a zmrzlina jsou za poplatek.

Služby za poplatek

Trezor, minibar, kulečník, internet, centrum vodních sportů na pláži, potápěčské centrum, hlídaní dětí, prádelna, čistírna, půjčovna jízdních a horských kol, bar na pláži

Pláž & plážový servis

Soukromá písečná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 700 m od hotelu. K dopravě lze využít hotelový shuttle bus. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Lehátka a slunečníky jsou poskytovány zdarma, bar na pláži za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL DOSI ****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dosi Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 792
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Petra červenec 2013 DOSI HOTEL. Hotel odpovídá kvalitě 4 hvězdiček, jídlo, bazény u hotelu, minihřiště perfektní. Animační programy nemají moc vysokou úroveň, kte... celá recenze

David červen 2013 Spokojenost. Last minute s fajn poměrem cena/zážitek.... celá recenze

Nada červen 2013 Super dovolena. Vcera jsme se vratili z dovo z hotelu DOSI a nemohu jinak nez chvalit a vsem doporucit. Jidla spousta vybere si kazdy,personal pri... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-dosi-side-turecko-z2582792/1717581896/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL DOSI
    Turecko, Side, Turecká riviéra

Cena
16 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 792

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč