DoubleTree by Hilton Hotel Cariari San Jose

  Kostarika, San José

Doubletree by Hilton Cariari

    Kostarika, San José
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Luxusní hotel nabízí přímý přístup k veřejné dopravě. Doba transferu do mezinárodního letiště Juan Santamaría a nákupního centra Plaza Real Cariari je přibližně 5 minut. Za cca 10 minut se dostanete do centra San Josétu a za cca 30 minut se dostanete na kávu a Butterfly farmu. Národní park Volcán Irazu je vzdálen přibližně 1 hodinu a biologická rezervace Carara je od hotelu vzdálena přibližně 2 hodiny.



vybavení:

Klimatizované zařízení přivítá cestovatele v jednom z 30 apartmá se 105 dvoulůžkovými pokoji a 69 jednolůžkovými pokoji. Různé zařízení a služby - pokojová služba, prádelna, kadeřnictví, zasedací místnost a obchodní centrum jsou k dispozici. S přístupem na internet ve veřejných prostorách (za poplatek) mohou hosté zůstat v kontaktu s okolním světem. Zahrada poskytuje další prostor pro relaxaci a rekreaci v přírodě. Pro parkování auta je pro cestující k dispozici garáž a parkoviště.



ubytování v rodinném domě:

Pokoje jsou vybaveny kuchyní a koupelnou a klimatizace a topení zajišťují dobré vnitřní klima. Většina pokojů má standardní balkon. K dispozici je také trezor a minibar. K dispozici je také lednička a čaj / kávovar. K dispozici je žehlicí prkno pro zvýšení pohodlí hostů. Malé doplňky přispívají k velkému pobytu, včetně přístupu k internetu, telefonu, TV, rádia, budíku a WiFi (za poplatek). Koupelny jsou vybaveny sprchou a vanou. Jako další bonus je k dispozici vysoušeč vlasů. Hotel nabízí nekuřácké pokoje.



Sport / Zábava:

Venkovní bazén s dětským hřištěm je ideální pro aktivní rekreaci a pravidelné aqua-trénink. Horká vana v oblasti koupání slibuje příjemnou relaxaci. Osvěžující nápoje jsou k dispozici u baru u bazénu. K dispozici je řada zařízení včetně posilovny, lázní, sauny a masáží. Pro děti je k dispozici zábavní program.



Stravování:

K dispozici jsou různé možnosti stravování, mezi něž patří kavárna a bar. Bohatá snídaně formou bufetu zaručuje dobrý začátek dne.



kreditní karty:

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

DoubleTree by Hilton Hotel Cariari San Jose ****

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage:

Das Luxushotel bietet eine direkte Anbindung an öffentliche Verkehrsmittel. Die Transferzeit zum internationalen Flughafen Juan Santamaría und zum Einkaufszentrum Plaza Real Cariari beträgt ungefähr 5 Minuten. In etwa 10 Minuten erreichen Sie das Zentrum von San Josét und in ca. 30 Minuten die Coffee Tour und die Schmetterlingsfarm. Der Nationalpark Volcán Irazu ist ungefähr 1 Stunde und das biologische Reservat 'Carara' etwa 2 Stunden vom Hotel entfernt.



Ausstattung:

Gerne begrüßt das klimatisierte Haus die Reisenden in einer der 30 Suiten, darüber hinaus sind 105 Doppelzimmer und 69 Einzelzimmer vorhanden. Unterschiedliche Einrichtungen und Serviceleistungen – ein Zimmerservice, ein Wäscheservice, ein Friseur, ein Konferenzraum und ein Businesscenter – gehören zum Angebot. Dank eines Internetzugangs in den öffentlichen Bereichen (gegen Gebühr) können die Gäste mit der Außenwelt in Kontakt bleiben. Ein Garten bietet zusätzlichen Raum für Entspannung und Erholung im Freien. Zum Parken ihres Autos stehen den Reisenden eine Garage und ein Parkplatz zur Verfügung.



Unterbringung:

Die Zimmer sind mit einer Küche und einem Badezimmer ausgestattet, außerdem sorgen eine Klimaanlage und eine Heizung für gutes Raumklima. In den meisten Zimmern zählt ein Balkon zum Standard. Außerdem sind ein Safe und eine Minibar verfügbar. Auch ein Kühlschrank und eine Tee-/Kaffeemaschine sind vorhanden. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Kleine Extras sorgen für einen tollen Aufenthalt, darunter ein Internetzugang, ein Telefon, ein TV-Gerät, ein Radio, ein Wecker und WiFi (gegen Gebühr). Die Badezimmer sind ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne. Als weitere Annehmlichkeit gibt es einen Haartrockner. Das Hotel bietet Nichtraucherzimmer.



Sport/Unterhaltung:

Die Außenpoolanlage mit Kinderbereich eignet sich hervorragend für aktive Erholung und regelmäßiges Aquatraining. Wohlige Entspannung verspricht der Whirlpool im Badebereich. An der Poolbar werden erfrischende Getränke angeboten. Abwechslung bieten verschiedene Angebote, darunter ein Fitnessstudio, ein Spa, eine Sauna und Massage-Anwendungen. Ein Unterhaltungsprogramm für Kinder wird angeboten.



Verpflegung:

Es gibt verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Café und eine Bar. Ein reichhaltiges Frühstücksbuffet garantiert einen guten Start in den Tag.



Kreditkarten:

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 041
dnes 8–19 h

Lokalita

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací