Higueron Hotel Malaga Hilton Curio Collection

  Španělsko, Andalusie, Fuengirola

HIGUERON BY HILTON MALAGA

    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol - Fuengirola
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento luxusní designový hotel se nachází ve Fuengirole, 1,4 km od pláže Playa de Tajo de la Soga, zdarmová kyvadlová doprava vlakem a auty z hotelu na pláž a do nákupního centra a na příměstské vlakové nádraží, vzálenost od letiště v Malaze 14 km, 7 km od nákupního centra Miramar, hotel nabízí kyvadlovou dopravu (za poplatek).

Vybavení

Oficiální nabíjecí stanice Tesla®, Sportovní klub, Higuerón Spa & Beauty Center, 10 restaurací, včetně michelinské Sollo od Diega Gallegose, 290 exkluzivních a inovativních designových a dekoračních pokojů a apartmá, 24h recepce a služby concierge, bezbariérový přístup, WiFi zdarma ve všech prostorách, bezplatné a kryté parkoviště, panoramatické výtahy, půjčovna aut, bankomat, prádelna.

Pokoje

Všechny pokoje jsou plně klimatizované a vybavené WI-FI, telefonem ( za poplatek), 42? plazmový televizorem, satelitním příjmem, kávovarem a minibarem ( nápoje uvnitř za poplatek), bezplatnou bezpečnostní schránkou, fénem, ručníky a toaletními potřebami. Postele jsou možné rozdělené i kingsize na přání klieta. Vydejte se za pohodlím a požitkem z exkluzivní terasy s nejlepším výhledem na záliv Fuengirola a Středozemní moře, abyste si užili kouzelné západy slunce v Maroku a Gibraltaru. Pokoje s výhledem na moře a záliv, deluxe, duplex, rodinný pokoj, suite za příplatek.

Pláž

Písčitá pláž se nachází 1,4 km od hotelového resortu, zdarmová doprava je zajištěna po celý den. Ručníky, slunečníky a lehátka na pláži za příplatek.

Sport

Objevte nový koncept fitness a uvolněte všechen svůj adrenalin, tělocvična s osobními trenéry a vysoce výkonnou technikou, spinning, fitness, pilates, meditační a víceúčelová místnost s rozvrhy a aktivitami po celý den, 1 tenisový kurt, 9 kurtů na paddle tenis, škola paddle a tenis s národními a mezinárodními instruktory, plavecká škola, 25 metrů krytý bazén se čtyřmi dráhami a dráhou pro rehabilitaci vodních sportů, samostatné a moderní šatny, snack bar s terasou. Užijte si naše nové pískové instalace (plážový volejbal, plážový tenis, plážová házená a plážový fotbal). Úžasné Spa s výřivkami jacuzzi, odpočinkovou zónou a solarii. Higuerón Hotel Málaga Curio Collection By Hilton is strategically located, surrounded by more than 18 excellent golf courses no more than 20 minutes away.

Stravování

Snídaně a večeře podávávány formou bufetu, nebo máte možnost si vybrat až z 10 restaurací a louge barů ala cart různého zaměření. Za zmínku určitě stojí úžasná michelinská restaurace Sollo od Diega Gallegose, objednejte si svůj nevšední gastromický zážitek již dnes.

Děti

Dětské hřiště.

Poznámka

Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Higueron Hotel Malaga Hilton Curio Collection ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 071 832
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací