Hotel Dreams Los Cabos Suites Golf Resort & Spa

  Mexiko, Baja California Sur, Cabo San Lucas

Dreams Los Cabos Suites Golf Resort & Spa

    Mexiko, Baja California, Los Cabos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově zrenovovaný resort v oblíbeném letovisku Los Cabos se nachází přímo na pláži u Kortézova moře. Resort má skvělou pozici zejména pro milovníky golfu, kteří mají na výběr z 8 golfových hřišť v dojezdové vzdálenosti od resortu. Okolí klidné. Vzdálenost od letiště 30 km - 25 min.

Vybavení hotelu

10 restaurací a barů

3 bazény

fitness centrum

tenisový kurt

plážové sporty

golf

wellness

konferenční místnost

Vybavení pokoje

pokoj typu Junior Suite Ocean view, klimatizace, minibar, rychlovarná konvice, LCD TV, trezor, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, balkón/terasa. Za příplatek pokoje Preffered Club, Honeymoon a další.

Stravování

All Inclusive

Služby v ceně

klimatizace,

internet

Služby za poplatek

golf 3 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dreams Los Cabos Suites Golf Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 888 552
dnes 8–19 h

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací