Drita Hotel Resort & Spa

  Turecko, Alanya, Kargicak

4/5

HOTEL DRITA

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Moderní pětipatrový hotel se nachází v letovisku Alanye, konkrétně v části Mahmutlar/Kargicak. Jedná se o hotel, který je tvořen hlavní pětipatrovou budovou a mezi českou klientelou se těší velké oblibě. Svým hostům nabízí vysokou kvalitu poskytovaných služeb, přátelskou atmosféru a je ideální volbou zejména pro rodiny s dětmi. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Antalyi je cca 140 km, od centra Alanye cca 13 km a nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v blízkosti hotelu. K dopravě do centra Alanye lze využít místní autobusovou dopravu, tzv. dolmuše.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace, restaurace ala carte, několik barů, venkovní bazén se skluzavkou, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), vnitřní bazén, dětské hřiště, miniklub, animační programy, plážový volejbal, šipky, tenis (pronájem raket a osvětlení za poplatek), tělocvična, stolní tenis. Za poplatek turecké lázně, sauna, masáže, internetový koutek, billiard, minimarket, kadeřnictví, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, TV, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek) a balkonem. Pokoje s výhledem na moře a pokoje s označením bunked (možnost dvou přistýlek) jsou k dispozici za příplatek. Rodinné pokoje s možností tří přistýlek pro děti jsou také k dispozici za příplatek.

Stravování

All inclusive stravování (od 10:00 do 24:00) zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, turecké placky na pláži, snack na pláži, káva a dortík, večeře, noční snack a polévku neomezené množství alkoholických (víno, pivo, vodka, rum, whisky a míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Za poplatek je možnost využít ochutnávky výtečné turecké kuchyně v hotelové a la carte restauraci.

Služby za poplatek

Biliard, osvětlení tenisových kurtů, tenisové vybavení, stolní fotbal, vodní motorové sporty a wellness centrum (sauna, masáže, aromaterapie, thalasso terapie, vířivka a masáže).

Pláž & plážový servis

Hotelová písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu, od kterého je oddělena pouze místní komunikací. Pro přístup je možné využít podchod. Vstup do moře je místy kamenitý (doporučujeme vhodnou obuv do vody). Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL DRITA *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Mahmutlar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Drita Hotel Resort & Spa *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 791
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 51 recenzí

Džurban červenec 2022 Marek džurban. Hotel byl úplně příšerný 5 hvězd? Možná tři a to přeháním u jídla vám v restauraci běhali kočky pokoje nebyli připravený při příje... celá recenze

Lenka září 2019 Krásná dovolená.... Dovolená byla úžasná,hotel je pěkný,čistý.Velmi příjemný a ochotný personál. Menším nedostatkem je kamínková pláž,doporučuji boty... celá recenze

Karel Wildumetz srpen 2019 Zatím nej dovolená. V Turecku jsme již posedmé, ale tento hotel je opravdu Top. Personál skvělý a vstřícný, strava super, velký výběr mořských plodů, ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-drita-alanya-turecko-z2582791/1790794916/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL DRITA
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak

Cena
17 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 791

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
17 980 Kč
1. dítě 2-7 let na přistýlce
0
7 880 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč