Hotel Edenarc Prestige Residence Odalys

  Francie, Rhône-Alpes, Arc 1800

5/5

Odalys Edenarc

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Paradiski, Rhône-Alpes, Arc 1800, Les Arcs
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • Luxusní a skvěle vybavená rezidence přímo na svahu
  • Stylové aparmány s vlastním krbem
  • Nové lázně mají saunu, vyhřívaný bazén a parní lázeň
  • SKIPAS V CENĚ
Informace

Nástup na ubytování: od 17:00 do 20:00 hodin. V případě pozdějšího příjezdu je nutné kontaktovat recepci do 19:00 hod.
Pobyt možný se psem za poplatek 60 EUR/ týden
Vratná kauce 500 EUR/ apartmán. Záloha se vrátí po provedení inventury v den odjezdu nebo se vrátí poštou do 8 dnů, pokud není zjištěno žádné poškození.
Turistická daň se platí na místě: 3 EUR/ den/ osoba
Ekologická účast: 0,20 EUR/ den/ osoba

Letovisko

Les Arcs
nadmořská výška: 1200 m - 3226 m
Lyžařský areál nabízí jak závodní sjezdovky, tak i lyžařské terény menší obtížnosti. Pro snowboardisty jsou v areálu 2 snowparky. Běžkaři ocení 68 km dobře upravených běžeckých tratí. Středisko nabízí 103 km modrých, 60 km červených a 35 km černých sjezdovek. K přepravě slouží 10 kabinkových lanovek, 31 sedačkových lanovek a 12 vleků.

Umístění

Residence Prestige Edenarc má výhled na údolí Tarentaise a nabízí optimální komfort pro vaši lyžařskou dovolenou. Krásná residence se nachází v Les Arc 1800, v oblasti Savoie ve francouzských Alpách a skládá se ze 3 budov. Je v centru střediska s přímým přístupem ke sjezdovkám.

Hotel

Recepce, restaurace, dětský klub, WiFi, uzamykatelná lyžárna, prádelna (za poplatek), kryté parkoviště (za poplatek).

Pokoje

Apartmán 2P4:
Apartmán s 1 ložnicí pro až 4 osoby. Obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí (2 apartmány mají 2 samostatné postele), kuchyňský kout (sklokeramická varná deska (4 hořáky), mikrovlnná trouba/ gril, lednice, myčka, digestoř, kávovar, varná konvice, toustovač), koupelna s toaletou.
Apartmán 3P6:
Apartmán se 2 ložnicemi pro až 6 osob. Obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí, ložnice s dvěmi samostatnými lůžky (1 apartmán má palandu), kuchyňský kout (sklokeramická varná deska (4 hořáky), mikrovlnná trouba/ gril, lednice, myčka, digestoř, kávovar, varná konvice, toustovač), sprcha + koupelna s WC (2 apartmány mají pouze 1 koupelnu).

Stravování

Bez stravování.

Rekreace

Wellness nabízí vnitřní vyhřívaný bazén propojený s venkovním bazénem, saunu, parní saunu, hammam (parní lázeň) a velké fitness. Nové lázně Nova Spring se saunami, parními lázněmi, koupelemi či možnostmi masáží.

Lyžařské vleky

PARADISKI
Les Arcs i La Plagne patří mezi světoznámá střediska a obě se od sebe liší i v rámci jedné lyžařské oblasti s celkovými 425 km sjezdovek. Sportovnější Les Arcs Vás zaujme členitými terény ve stínu Aiguille Rouge (3.226 m) a stejnojmennou černo-červenou sjezdovkou s převýšením 2.026 m, která Vás dovede do vesničky Villaroger. La Plagne Vás uchvátí širokými a přehlednými sjezdovkami, které vyhovují začátečníkům i expertům. Ubytování v dosahu sjezdovek je zde také samozřejmostí. Jako adrenalinovou specialitu vřele doporučujeme večerní jízdu v olympijské bobové dráze. Obě střediska jsou navzájem propojena dvoupatrovou kabinou Vanoise Express, která pojme najednou až 200 osob.

Základní cena zahrnuje

  • SKIPAS NA 6 DNÍ V CENĚ
  • V TERMÍNU OD 18.12.2022 JE V CENĚ SKIPAS NA 7 DNÍ.

Základní cena nezahrnuje

Volitelné služby
  • Pračka a sušička za poplatek, ranní donáška čerstvého pečiva.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Odalys Edenarc ****
Lokalita dle pořadatele: Paradiski, Les Arcs

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Edenarc Prestige Residence Odalys ****
Vzdálenost od sjezdovky: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 690 920
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Rhône-Alpes

5/ 5 1 recenzí

Evžen Chudan leden 2013 Residence Edenarc, Arc 1800. Ubytování vyšší kategorie v apartmánech vhodné pro lyžaře upřednostňující kvalitu, úroveň a pohodlí za ještě přijatelnou cenu. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací

Nezávazná objednávka

Odalys Edenarc
    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Paradiski, Rhône-Alpes, Arc 1800, Les Arcs

Cena
6 560 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 690 920

Pobyt

dospělá osoba
2
6 560 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč