Hotel Electra Holiday Village

  Kypr, Ayia Napa

4/5

ELECTRA HOLIDAY VILLAGE

    Kypr, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotelový komplex se nachází cca 1 km od centra Ayia Napa a v okolí naleznete restaurace, obchody a velké množství zábavy. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Larnace cca 45 km.

Vybavení Hotelu

Příjemný a oblíbený hotelový resort ve stylu prázdninové vesničky se skládá z patrových vilek rozmístěných v krásné zahradě. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnu, restauraci, bar, snack bar, WiFi připojení zdarma, čistírnu, obchůdek se suvenýry, půjčovnu aut.

Vybavení pokoje

Pokoje s klimatizací, vlastním soc. zařízením, TV se sat.příjmem, telefonem, trezorem, kuchyňským koutem s lednicí, balkonem nebo terasou. Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky (rozkládací pohovka) nebo rodinné pokoje (apartmá s oddělenou ložnicí) s možností dvou přistýlek (2 rozkládací pohovky).

Pláž & plážový servis

Hotel se nachází cca 150 m od písečné pláže Pernera s pozvolným vstupem do moře. Další pěkná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře (laguna) leží cca 400 m od hotelu a cca 2 km od hotelu najdete oblíbenou pláž Nissi. Slunečníky a lehátka za poplatek (7,5 Eur/den/set).

Sport & Fitness

Venkovní bazén, krytý bazén, dětský bazén, dětské hřiště, miniklub, vodní park se skluzavkami a tobogány (květen-říjen), šipky, kulečník, tenisový kurt, fitness, sauna, masáže, animační programy, 1x folklórní večer.

Stravování

All inclusive.
All inclusive zahrnuje:
- snídaně, oběd a večeře formou bufetu včetně nápojů
- 10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby
- dopolední a odpolední občerstvení (sendviče, zmrzlina)
- vodní park se skluzavkami a tobogány
- animační programy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Electra Holiday Village ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 548 784
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Ayia Napa

4/ 5 1 recenzí

Michal Hocke červenec 2018 Přistup recepčního personalu. Vše v naprostém pořádku kromě jediného, priletite po celé noci a presunu do hotelu s dětmi v pul 9 ráno, čekáte bez piti do 12 h. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-electra-holiday-village-ayia-napa-kypr-z1548784/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací