Hotel Elektra Village Water Park

  Kypr, Ayia Napa

Elektra Holiday Village Water Park

    Kypr, Ayia Napa, Jižní Kypr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rozsáhlý komplex vilek apartmánového typu s aquaparkem přímo v areálu.

Přehled

ubytování s vlastní kuchyňkou vlastní aquapark i vnitřní bazén stravování přímo v hotelu výtečná vybavenost a kvalita služeb

Stručná poloha

písečná pláž 150 m další pláž Nissi 10 min chůze centrum letoviska 1.5 km mezinárodní letiště Larnaca 35 km

Poloha

Rozlehlý hotelový komplex Electra Holiday Village se nachází cca 150 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, další pláž Nissi cca 10 min daleko, pouhých 1.5 km od centra oblíbeného střediska Ayia Napa, kde se Vám nabízí tradiční restaurace, obchody, kavárny i zábava. Vzdálenější cíle s turistickými zajímavostmi lze snadno navštívit i díky místní dopravě. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 35 km, doba transferu cca 40 min.

Pojmenování

Vlastní aquapark.

Popis

Vlastní vodní park se skluzavkami, tobogány a línou řekou.

Vybavení hotelu

Areál tvoří 2 ubytovací bloky vsazené do nádherných udržovaných zahrad se vzrostlou zelení obklopující centrální část s bazénem. Celková ubytovací kapacita je 124 studií a apartmánů. K dispozici Vám bude recepce, celkem 2 restaurace, 1 x vnitřní a 1 x venkovní, tradiční i mezinárodní kuchyně, venkovní a vnitřní bar, minimarket, společenská místnost, dětská herna, konferenční sál, kapacita 100 osob, vnitřní bazén, sauna, masáže a nechybí ani fitness centrum. Venkovní členitá část nabízí velký bazén, samostatný dětský bazén a vlastní vodní park se skluzavkami, tobogány a línou řekou, provozní doba 10-18 h. Sluneční treasy nabízí dostatek prostoru, lehátka a slunečníky jsou zdarma, na pláži za poplatek. Ke sportu můžete využít tenisový kurt, multifunkční hřiště, hernu, kulečník, šipky a rovněž můžete využít nabídky hotelových animačích programů pro všechny věkové kategorie. Privátní parkoviště k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování ve studiích a apartmánech s vlastním kuchyňským koutem. Jsou moderně a vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, individuálně řízenou klimatizaci, SAT-TV, telefon, lednici, mikrovlnou troubu, kávovar, trezor, balkón nebo terasu. Kapacita studií a aprtmánu je 2-4 osoby. Kuchyňský kout je vybaven základním nádobím.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Studia a apartmány mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, individuálně řízenou klimatizaci, SAT-TV, telefon, lednici, mikrovlnou troubu, kávovar, trezor, balkón nebo terasu. Kapacita studií a aprtmánu je 2-4 osoby. Kuchyňský kout je vybaven základním nádobím.

pojmenovani_zarizeni

Studia a apartmány mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, individuálně řízenou klimatizaci, SAT-TV, telefon, lednici, mikrovlnou troubu, kávovar, trezor, balkón nebo terasu. Kapacita studií a aprtmánu je 2-4 osoby. Kuchyňský kout je vybaven základním nádobím.

Stravování

All inclusive-snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne snack občerstvení a nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby. Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

Rozlehlý hotelový komplex apartmánového typu Vám nabídne pestrou škálu služeb, sportovního vyžití, kvalitní stravování a skvělé umístění nedaleko příjemné písečné pláže. Výhodou je rovněž dostupnost rušného centra letoviska a v neposlední řadě kuchyňský kout ve studiích a apartmánech. Vřele doporučujeme.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Elektra Village Water Park ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 253 138
dnes 8–19 h

Lokalita

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací