Hotel Ellaidhoo Maldives Resort Cinnamon

  Maledivy, Severní Ari Atol

ELLAIDHOO MALDIVES BY CINNAMON

    Maledivy, Ari Atol, Severní Ari Atol
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon je menší, zrenovovaný hotel a je jedním z nejlepších potápěčských a šnorchlovacích resortů na Maledivách. Korálový útes má 750 metrů hlubokou stěnou a nachází se 20 metrů od pláže. Ostrov „Ellaidhoo“ je vzdálený 42 km od mezinárodního letiště v Male a je součástí oblasti – Severní Ari Atol. Tento panenský ostrůvek o má rozlohu 60 000m2 (300 x 200m) . Letecký transfer hydroplánem trvá z letiště na ostrov 25 minut. Transfer rychlou lodí z letiště do hotelu trvá 85 minut. Letecké transfery se realizují v denních hodinách. Tento hotel má 112 klimatizovaných pokojů (46 Beach Bungalows, 28 Superior Rooms, 24 Water Bungalows, 14 Standard Rooms) s vlastním sociálním zařízením, minibarem, kabelovou televizí, trezorem, telefonem, vysoušečem vlasů a čajovým/kávovým koutkem. Má 2 restaurace – „Madi Restaurant“ formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), „Malamathi Restaurant“ a la carte, s nabídkou místní a mezinárodní kuchyně, dále bar „Iruohsnee Bar“ s výhledem na Indický oceán.
Hostům je k dispozici bar, venkovní bazén fitness, spa, masáže, tenis, stolní tenis, volejbal, basketbal, squash, jacuzzi, šnorchlování, potápění, jízda na vodním banánu, vodní lyže, půjčovna kánoí a motorových člunů, windsurfing, vodní skútr atd.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-MLE

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: ELLAIDHOO MALDIVES BY CINNAMON ****
Lokalita dle pořadatele: Severní Ari Atol, Maldives
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ellaidhoo Maldives Resort Cinnamon ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 511 201
dnes 8–19 h

Maledivy

Maledivy jsou nezávislým státem ležícím v Indickém oceánu. Jsou tvořeny skupinou asi 200 obydlených a asi 1 000 neobydlených ostrovů, které tvoří 26 přírodních atolů. Ostrůvky jsou velmi malé, řeky ani hory zde nenalezneme, maximální výška je okolo 2,5 metru nad mořskou hladinou. Každý atol je tvořen korálovým útesem, který spolu s mělkou lagunou obklopuje ostrov. Nádherné útesy jsou přírodní ochranou před bouřlivým mořem a také domovem velkého množství tropických ryb. Celková možnost zkoumat podmořský svět představuje jedno z největších lákadel ostrovů. Kromě něj jsou ale Maledivy dost možná nejkrásnějším místem na naší planetě. Zdobí je nádherné bělavé pláže, křišťálově průzračné moře a tropické klima den za dnem po celý rok. Nefalšovaný ráj.

Od 1. 5. 2017 byl zaveden odletový poplatek ve výši 25 USD. Od poplatku jsou osvobozeny osoby s diplomatickou imunitou a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu na příletu i odletu je stejné. Poplatek se také netýká osob, které si letenky s datem odletu po 1. 5. 2017 zakoupily před 1. 2. 2017. Odpovědnost za výběr poplatku nesou letecké společnosti.

 

Maledivy - více informací

Nezávazná objednávka

ELLAIDHOO MALDIVES BY CINNAMON
    Maledivy, Ari Atol, Severní Ari Atol

Cena
57 771 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 511 201

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
57 771,33 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč