Els Pins Resort & Hotel Emar

  Španělsko, Ibiza, Sant Antoni de Portmany

4/5

Els Pins Resort & Spa

    Španělsko, Ibiza, San Antonio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ušetřete

sleva za včasnou rezervaci z ceny ubytování:


  • 15 % při rezervaci do 31. 1. 2020 a příjezdu 3. 4.–17. 10. 2020, 10% při rezervaci do 29. 2. 2020 a příjezdu 3. 4.–17. 10. 2020, 5 % při rezervaci do 31. 3. 2020 a příjezdu 3. 4.–17. 10. 2020

výhodná nabídka:


  • Joker pokoje

Dětská sleva

A2A/A2B: 1 dítě (do 12,99 let) 50% sleva na ubytování. Další dětské slevy dle rezervačního systému.

Popis hotelu

Hotel je z roku 1961. Objekt má 170 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V hotelu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí a lékařskou službu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Hotel hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis, hru boccia, volejbal, minigolf, golf a lukostřelbu. Za poplatek je jízda na kole/horském kole. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - potápění a aqua aerobik. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například stolní tenis, kulečník a aerobik. V objektu je také wellness zóna se soláriem. Objekt zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Els Pins Resort & Hotel Emar ****
Typ pláže: betonová plata, písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 036
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Ibiza

4/ 5 5 recenzí

Eva srpen 2015 Z hotelu do hotelu. Hotel neměl v den nástupu volnou kapacitu, takže jsem musela bydlev 1 noc v jiném hotelu, po příjezdu do Els Pins jsem ještě ve 12... celá recenze

Alena červenec 2015 Ibiza - party ostrov. Krásná, pohodová dovolená... celá recenze

Carrie červenec 2014 Úžasné. Dovolená se vydařila skvěle! Byly jsme zde už po páté. Hotel je super, jídlo nám chutnalo a celkově úžasné.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-els-pins-resort-spa-ibiza-spanelsko-z1452036/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací