Hotel Embudu Village Maldives Resort

  Maledivy, Kaafu Atol, Jižní Male Atol

5/5

Embudu Village Resort

    Maledivy, Kaafu Atol, Jižní Male Atol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • jednoduchý hotel pro nenáročné klienty
  • korálový útes - potápění a šnorchlování
  • možnost All inclusive
  • WiFi zdarma
Letovisko

Jižní Malé Atol

Umístění

Resort Embudu Village se nachází na atolu Jižní Male, asi 8 km od hlavního města Male. Písečná pláž se nachází přímo před hotelem. Obchod s potravinami a další nákupní možnosti najdete ve městě Male vzdáleném přibližně 8 km. Letiště je vzdálené přibližně 29 km. Ráj pro potápěče - v okruhu 1 hodiny jízdy lodí se nachází 35 nejrůznějších potápěčských míst. Resort zaujímá ostrov dlouhý cca 280 m a široký cca 140 m.
Vzdálen je od letiště jen 40 minut jízdy rychlolodí.

Pláž

Bílá písečná pláž přímo u resortu Embudu Village. Lehátka na pláži zdarma.

Hotel

Embudu Village má 122 pokojů. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, recepci, klimatizaci, trezor (za poplatek) a obchod. K dispozici je restaurace, kde se můžete stravovat. WLAN je k dispozici zdarma. Pro novomanžele nabízí hotel obzvláště romantickou polohu a výhled. Za poplatek je k dispozici prádelna/žehlírna a lékařská služba (od 8:00 do 18:00).
Wellness - SPA:
V lázních Serena Spa nabízejí vyškolení terapeuti širokou škálu ájurvédských a asijských masáží a řadu zkrášlujících procedur. Ideální pro zklidnění unavených svalů po celodenním plavání.

Pokoje

Superior bungalov 41 m2: strana k moři, 1 koupelna, sprcha, WC, fén, klimatizace včetně, individuálně nastavitelná, ventilátor, telefon, rychlovarná konvice, lednička, terasa.Vodní bungalov 47 m2: (na kůlech nad lagunou), výhled na moře, posezení, 1 koupelna, vana, WC, fén, klimatizace zdarma, individuálně nastavitelná, ventilátor, 1 TV (satelitní TV, místní program), telefon, rychlovarná konvice, lednička, terasa.

Stravování

Plná penze: snídaně, oběd, večeře formou bufetu.
All inclusive: snídaně, oběd, večeře formou bufetu, nápoje zdarma (nealkoholické nápoje, minerální voda, káva / čaj, pivo, džusy, domácí víno, místní lihoviny, 9:00 do půlnoci), občerstvení (16:00 - 18:00) ), Káva / čaj a pečivo (16:00 –18:00)

Rekreace

V ceně: volejbal, stolní tenis, badminton, kulečníkZa poplatek: windsurfing, škola potápění, potápění, šnorchlování

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Embudu Village Maldives Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 665 285
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Kaafu Atol

5/ 5 2 recenzí

Brožka květen 2009 Svatební cesta na Maledivy. Na svatební cestu jsme si vybrali destinaci Maledivy, cesta letadlem je sice dlouhá ale stojí to za to! Opravdu je to oáza klidu a... celá recenze

Honza duben 2006 Jednodušší hotel pro aktivní dovolenou. Hotel je jednodušše zařízený, vhodný pro mladší klienty a aktivní dovolenou.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-embudu-village-resort-kaafu-atol-maledivy-z2665285/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maledivy

Maledivy jsou nezávislým státem ležícím v Indickém oceánu. Jsou tvořeny skupinou asi 200 obydlených a asi 1 000 neobydlených ostrovů, které tvoří 26 přírodních atolů. Ostrůvky jsou velmi malé, řeky ani hory zde nenalezneme, maximální výška je okolo 2,5 metru nad mořskou hladinou. Každý atol je tvořen korálovým útesem, který spolu s mělkou lagunou obklopuje ostrov. Nádherné útesy jsou přírodní ochranou před bouřlivým mořem a také domovem velkého množství tropických ryb. Celková možnost zkoumat podmořský svět představuje jedno z největších lákadel ostrovů. Kromě něj jsou ale Maledivy dost možná nejkrásnějším místem na naší planetě. Zdobí je nádherné bělavé pláže, křišťálově průzračné moře a tropické klima den za dnem po celý rok. Nefalšovaný ráj.

Od 1. 5. 2017 byl zaveden odletový poplatek ve výši 25 USD. Od poplatku jsou osvobozeny osoby s diplomatickou imunitou a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu na příletu i odletu je stejné. Poplatek se také netýká osob, které si letenky s datem odletu po 1. 5. 2017 zakoupily před 1. 2. 2017. Odpovědnost za výběr poplatku nesou letecké společnosti.

 

Maledivy - více informací