Hotel Enastron Studios

  Řecko, Kythira

ENASTRON

    Řecko, Kythira, Agia Pelagia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ceny jsou kalkulovány k datu

20.09.2019

Proč právě sem
  • Kvalitní a pečlivě vedené ubytování
  • Okouzlující výhled na moře
  • Klidné prostředí vhodné k relaxaci
Poloha

Moderní vilka stojí ke konci letoviska, ve svahu nad mořem v těsném sousedství borovicového lesa. Do centra a na pláž se dostanete za pár minut po příjezdové cestě a místní komunikaci.

Vybavení a služby

V případě zakoupení snídaní v Romantica Apartments (cca 40 m) mohou klienti Enastronu využívat bazén u hotelu zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování

Studia lze ve všech případech obsadit i 3 člennou rodinou (v každém je 1 manželská postel a 1 lůžko). Z pohledu od moře jsou studia v 1. a ve 2. patře, ale vzhledem k tomu, že stojí ve svahu, se z příjezdové cesty mohou jevit jako přízemí a 1. patro. Z balkónů je krásný výhled na moře. Studia jsou vybavena sprchou, WC, balkónem a kuchyňským koutem (včetně vařiče a základního nádobí) vhodným pro základní vaření, ledničkou, klimatizací (za poplatek), stropním ventilátorem, Wi-Fi a TV. Sejf je zdarma na recepci, kde si lze také vypůjčit fén. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení bohaté snídaně podávané formou bufetu v sousedním hotelu Romantica Apartments, který je přes silnici (cca 40 metrů).

Pláž

Nejbližší písečná pláž s kamínky je vzdálena cca 350 m. Vstup do moře je pozvolný a vhodný pro děti. Můžete si zde pronajmout slunečníky a lehátka, zahrát plážový volejbal nebo si vypůjčit kajak. Pokud se vydáte po místní komunikaci vedoucí podél moře směrem k hotelu Marou, dojdete na malou, přírodní oblázkovou pláž. Opačným směrem na jih máte řadu dalších možností ke koupání. Nejkrásnější koupání je na pláži Laggada, která je od vilky vzdálena cca 60 minut chůze.

Vzdálenosti

Pláž: cca 350 m Pláž Laggada: cca 3,5 km Centrum Agia Pelagia: cca 450 m

Výběr konkrétního čísla pokoje
  • zvýšené přízemí: studio č. 3 a 4 s výhledem na moře
  • 1. patro: studio č. 7 s výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.
Slevy pro děti

1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer 1 dítě do 12 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 8990 Kč (10/11 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Enastron Studios ***
Typ pláže: písčitá, písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 472 301
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-enastron-kythira-recko-z1472301/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací