Erlebnishotel Bergkristall

  Rakousko, Tyrolsko, Oberau

Erlebnishotel Bergkristall

    Rakousko, Alpbachtal / Wildschönau, Tyrolsko, Oberau, Wildschönau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Erlebnishotel Bergkristall - relaxační, rodinný hotel vysoké kvality se nachází se v části Mühltal, ca 2,5 km od dolní stanice lanovek na Schatzberg, zastávka autobusu 200m. Skládá se ze dvou budov, propojených podzemním tunelem. Wellness a snídaně jsou v hlavní budově, večeře ve vedlejší, WIFI, 2 x výtah v hlavní budově, velké parkoviště, k dispozici hotelový bazén a rozsáhlé wellness. Hned z hotelu k horským procházkám Z

Ubytování

75 útulně a na vysoké úrovni zařízených pokojů s koupelnou a WC, fén, kosmetické zrcadlo, telefon, SAT-TV TV s rádiem, většinou balkon nebo terasa, WIFI, k dispozici je batoh na tůry a procházky.
A: 2-4 lůžkový pokoj - 3. a 4. lůžko ve formě rozkládacího gauče

Vybavení

recepce s lobby, WIFI, knihovna, denní bar s krbem, restaurace, místnost na podávání snídaní, ve vedlejší budově společenské prostory

Aktivity

krytý bazén s protiproudem, sauna, parní lázeň, sanarium, Kneippův masážní bazének, odpočinkové prostory s lehátky a východem na venkovní terasu, bar s ovocnými nápoji a vodou, fitness, osušky pro saunu a bazén. Masáže za poplatek. Pro skupinky možno zajistit hudební či tyrolský večer, slevová Wildschönau Gäste Card v ceně( koupaliště, lanovky, musea, doprava atd.)

Slevy

osoby na 3. a 4.lůžku do 9 let 50%, 9 - 13 let 25%, 13- 16 let 10%

Pobyt

4 nocí, kratší pobyty na vyžádání

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Erlebnishotel Bergkristall ****
Vzdálenost od sjezdovky: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 072 766
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací