Fendels Erlebnishotel

  Rakousko, Tyrolsko, Fendels

Erlebnishotel Fendels

    Rakousko, Tiroler Oberland, Tyrolsko, Fendels
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

oblíbený hotel, vhodný pro rodiny s dětmi, s 30 pokoji a 24 suity disponuje velkorysou přijímací halu s recepcí, barem, jídelnou, otevřeným krbem, restaurací s pizzerií, letní terasou. WiFi připojení v lobby zdarma. Lyžárna se sušárnou obuvi.

Lokalita

hotel s krásným panoramatickým výhledem na okolní hory leží v nadmořské výšce 1400 m. n. m., centrum obce cca 150 m. Hotel leží u lyžařského střediska Fendels, sjezdovka/lanovka u hotelu. Lyžařská škola/půjčovna lyží u hotelu. Zimní turistické trasy u hotelu.
Vzdálenost z Prahy: cca 630 km, 6 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Brna: cca 700 km, 7 hodin a 20 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 650 km, 6 hodin a 40 minut

Popis pokojů

pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, plochou TV, telefonem, balkonem (vyjma jednolůžkového pokoje).
Jednolůžkové pokoje: cca 13 m2.

  • Rodinné pokoje Bergblick: cca 25 m2, pro 2-4 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro 2 os.
  • Rodinné pokoje Talblick: cca 25 m2, pro 2-4 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro 2 os.
  • Suite: cca 35 m2, pro 2-5 osob, ložnice a samostatný dětský pokoj oddělený posuvnými dveřmi, balkon směrem na jihozápad, vana nebo sprcha.
  • Junior suite: cca 35 m2, pro 2-4 osoby, obývací část, ložnice oddělená posuvnými dveřmi, balkon k jihu nebo na západ.

Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o infanta do 2 let. V termínech 26. 12.-5. 1. 2024, 27. 1.-1. 3. 2024 a 23. 3.-1. 4. 2024 platí děti do 2 let paušální poplatek 15 €/noc.

Restaurace, bary, stravování

polopenze: snídaně formou bufetu, k večeři výběr z menu o 4 chodech, saláty formou bufetu, příležitostně předkrmy a dezerty formou bufetu. Dětské menu. 1x týdně tematický bufet. Vánoční a silvestrovské menu v ceně, vánoční nadílka, svařák/punč, silvestrovská party s půlnočním občerstvením.
Při příjezdu 9. 12. a zároveň pobytu od 7 nocí v termínu 9. 12.-15. 12. 2023 nápoje k večeři zdarma: pivo, víno, voda, šťávy, ...

Fitness a lázně

příjemná wellness zóna s krytým bazénem (cca 55 m2) s protiproudem, masážními tryskami, dětská/rodinná sauna, parní lázeň. Pouze pro dospělé: infrakabiny, finská sauna, biosauna, turecká parní lázeň, Kneippovy bazénky, zážitkové sprchy, ledová jeskyně, odpočívárny. Za poplatek: kosmetické procedury a masáže.

Aktivity v hotelu a okolí

zábavní/sportovní program jako závody na lyžích, tůry s pochodněmi, sáňkování, aj. 
Skipas zdarma pro děti do 7,99 let při zakoupení jednoho dosp. skipasu, platí pro rodiče, od 4 denního skipasu (pozor, jedná se o akci lyžařské oblasti, podmínky se mohou změnit, skipas negarantuje hotel ani CK).
Pro rodiny: dětský animační program (neděle-pátek) pro děti 4-12 let,  16-21 h., dětská disco se zážitkovým světem s rozlohou 300 m2, dětské kino, malování a tvoření, skluzavky, skákací hrad.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fendels Erlebnishotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 540 765
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací