Hotel Estalagem da Ponta do Sol

  Portugalsko, Madeira, Ponta do Sol

4/5

ESTALAGEM PONTA DO SOL s pronájmem vozu

    Portugalsko, Madeira, Madeira fly & drive
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Moderní designový hotel Estalagem Ponta do Sol se nachází na útesu na jižním pobřeží Madeiry, pouhých 25 minut cesty od Funchalu. Jedinečná poloha hotelu ve Vás zanechá vzpomínku na dokonalé splynutí s přírodou.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici restaurace s výhledem na moře a personál, který se domluví jak anglicky, tak německy i francouzsky. K dispozici Vám taktéž bude místní průvodce po horách, samozřejmě za poplatek.

Vybavení pokoje

Všech 54 pokojů má vlastní koupelnu, balkon, ze kterého se můžete kochat pohledem na hory a oceán, televizi, minibar, kávovar, klimatizaci a trezor.

Sport a zábava

Hotel disponuje těmito sportovními zařízeními: venkovní bazén, vnitřní vyhřívaný bazén, jacuzzi, parní lázeň, malá posilovna, billiard, stolní tenis, půjčovna hosrkých kol, možnost dopravy do Funchalu, nebo na levády.

Náš názor

Jedinečná romantika pro každého náročného cestovatele.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Estalagem da Ponta do Sol ****
Typ pláže: molo, špatný přístup, kamenitá, skalnatá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 842 800
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Sylva P. květen 2012 Prohlídka hotelu Estalagem Ponta do Sol - Quinta da Rochinha - designový hotel na vysokém útesu. Hotel Estalagem Ponta do Sol - Quinta da Rochinha patří do sítě hotelů Quinta. Je umístěný na vysoké skále/útesu na Atlantikem a v... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací