Hotel Evason Ana Mandara Nha Trang Resort

  Vietnam, Nha Trang

Ana Mandara Resort

    Vietnam, Nha Trang
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY

2: HO CHI MINH CITY
Přílet, transfer do hotelu. Ubytování, nocleh.

3: HO CHI MINH CITY - NHA TRANG
Snídaně.Transfer na letiště, odlet do Nha Trangu. Po příletu transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

4 - 8: NHA TRANG
Snídaně. Volno k pobytu u moře. Z fakultativních výletů doporučujeme: polodenní prohlídku města s návštěvou čamských věží Po Nagar, dále výlety se šnorchlováním na blízkých ostrůvcích Mun, Tam a Mieu s mořským akváriem Tri Nguyen pod širým nebem, případně dvoudenní fakultativní výlet do oblasti Buon MaThuot, kopcovité folklórní oblasti s vesnicemi horských kmenů, s neprostupnými pralesy, kde dosud žijí poslední divocí vietnamští sloni. Oblast je též známa pěstováním vynikající kávy.

9: NHA TRANG - HO CHI MINH CITY - PRAHA
Snídaně. Transfer na letiště, odlet do Ho Chi Minh City a následně do Prahy.

10: PŘÍLET DO PRAHY

Fakultativní výlety

VÝLET Z NHA TRANGU NA OPIČÍ OSTROV
Výlet z Nha Trangu na Opičí ostrov.
Orientační cena: 65,- USD/osoba

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Ana Mandara Resort ***** 5*

Popis

luxusní stylový resort s 74 pokoji ležící přímo na pláži. Pavilóny jsou postaveny s citem tak, aby připomínaly architekturu tradiční vietnamské vesnice.

Pláž

písčitá, bezprostředně u hotelu

Vybavení

restaurace, několik barů, kavárna, konfe­renční a byznys centrum, knihovna s rozsáhlou sbírkou knih o vietnamské problematice, dětská pečovatelka

Zábava a sport

karaoke, diskotéka, bazén, fitness centrum, masáže, tenisové kurty, hřiště pro plážový volejbal, badminton a petanque, potápěčské centrum, vodní sporty

Stravování

snídaně, možnost stravování a la carte

Vybavení pokojů

klimatizace, stropní ventilátor, koupelna s WC a fénem, satelitní TV, pokojový trezor, telefon, varná konvice. Každý pokoj má vlastní terasu. Pokoje v základní nabídce mají výhled do zahrady.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Evason Ana Mandara Nha Trang Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 819 746
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ana-mandara-resort-nha-trang-vietnam-z1819746/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací