Hotel Wyndham Hua Hin Pranburi Resort & Villas

  Thajsko, Hua Hin

Evason Hua Hin

    Thajsko, Hua Hin, Pranburi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
All Inclusive

bufetové snídaně, obědy a večeře (výběr z menu nebo bufet - dle možností a naplněnosti hotelu), nápoje k obědu a večeři, nápoje u baru12.00-24.00 hod.: místní pivo, místní víno, místní alkoholické nápoje whisky, rum, vodka, gin, atd., nealkoholické nápoje, čaj, káva, voda, džusy, pronájem kola, tenisové kurty, šipky, během dne ovoce u bazénu, 1 x denně shuttle bus mezi hotelem a centrem Hua Hin, WiFi, 1x za pobyt 30 min. masáž hlavy nebo nohou.

Názor CK

Kvalitní hotel v letovisku Hua Hin, doporučujeme i náročnějším klientům a příznivcům all inclusive.

Internet

WiFi zdarma.

Poloha hotelu

hotelový resort se nachází cca 30 km od letoviska Hua Hin. Od moře je oddělen místní komunikací, několikrát denně shuttle bus na okolní pláže. Transfer z letiště v Bangkoku cca 3,5 hod.

Pro děti

dětský bazén, dětský klub, programy pro děti.

Služby za poplatek

masáže a procedury ve SPA, vodní sporty na pláži, dovozové nápoje,

Stravování

all inclusive

Ubytování

příjemně zařízené pokoje, klimatizace, koupelna, WC, telefon, vysoušeč vlasů, minibar (doplnění za poplatek), vařič na kávu a čaj, trezor, balkon.

Vybavení hotelu

resort je postaven jako 2patrové budovy, recepce, 2 restaurace, bar, velký bazén, knihovna, snack bar, k dispozici WiFi, volejbal, fitness, 8 tenisových kurtů, šipky, SPA, lehátka a slunečníky u bazénu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Wyndham Hua Hin Pranburi Resort & Villas *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 150 337
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-evason-hua-hin-hua-hin-thajsko-z1150337/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací