Penzión Exclusive

Slovensko, Západní Slovensko, Trenčín

Exclusive

    Slovensko, Bílé Karpaty, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčín
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Úvod

Príjemný penzión vzdialený asi 700 m od hradu.

Poloha

Priamo v centre mesta.

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby standard, mezonetové dvojlôžkové izby, jedna rodinná izba (2 izby, jedna s manželskou posteľou, jedna s oddelenými lôžkami). Možnosť prísteliek.

Stravovanie

Raňajky formou bufetu.

Vybavenie a služby hotela

Raňajková miestnosť, zimná záhrada, terasa, Wi-Fi v celom penzióne zdarma, parkovanie na oplotenom parkovisku 40 m od hotela za poplatok. Možnosť ubytovania s malým psíkom za poplatok 5 €/noc.

Vybavenie izieb

Kúpeľňa, bidet, dvojumývadlo, sušič vlasov, rýchlovarná kanvica, chladnička, Wi-Fi.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 429 808
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací