Hotel Fairmont Singapore

  Singapur

Fairmont Singapore

    Singapur
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 1985. Objekt hostům nabízí celkem 769 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna, bar a hospoda. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, kuchyň a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V objektu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. tenis. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon, thalasso procedury a omlazující procedury a za příplatek také masáže. Je tady také diskotéka.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 223 636
dnes 8–19 h