Hinteregger Familienhotel

  Rakousko, Korutany, Katschberghöhe

Familienerlebnishotel Hinteregger

    Rakousko, Korutany, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Katschberg / Aineck, Katschberghöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

prázdninový hotel s rodinnou atmosférou s 57 pokoji, přijímací halou, výtahem, restaurací, barem. WiFi připojení v celém hotelu zdarma.

Lokalita

hotel se nachází přímo u Katschbergu, uprostřed nádherného lyžařského regionu, v nadmořské výšce 1650 m. Centrum obce cca 150 m. Rennweg cca 6 km. Pouze cca 50 m k nejbližší lanovce, sáňkařská dráha Gamskogel cca 150 m. Bežkařská stopa cca Rennweg a St. Michael cca 5 km.
Vzdálenost z Prahy: cca 500 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Brna: cca 445 km, 5 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 380 km, 4 hodiny a 20 minut

Popis pokojů

pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, župany k zapůjčení, kabel. TV, pokojovým trezorem, telefonem. WiFi připojení.

  • Dvoulůžkové pokoje KuschelNEST: cca 22 m2.
  • Dvoulůžkové pokoje SchwalbenNEST A: cca 28 m2, pro 2 dosp. a 1 dítě do 12,99 let.
  • Dvoulůžkové pokoje SchwalbenNEST B: cca 28 m2, pro 2 dosp. a 2 děti do 14,99 let.
  • Rodinné pokoje Bergnest A: cca 40 m2, pro 2 dosp. + 1 dítě do 12,99 let, dvě místnosti, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka nebo patrová postel.
  • Rodinné pokoje Bergnest B: cca 40 m2, pro 2 dosp. + 1-2 děti do 14,99 let, dvě místnosti, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka nebo patrová postel.

Maximální počet osob na dvoulůžkovém pokoji nesmí být překročen ani o infanta do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

plná penze: bohatá snídaně formou bufetu včetně bezlepkových/bezlaktózových produktů, v poledne polévky, hl. chod, zákusek (nápoje nejsou v ceně). K večeři výběr z menu o 5 chodech. Vánoční menu. Silvestrovské menu v ceně (sekt, tombola, fotobox, bufet, DJ, půlnoční snack, 1.1. ohňostroj cca v 20.30 h.). Čaj/džus ve wellness zóně, dětský džus v herně k dispozici pro děti.

Fitness a lázně

fitness. Wellness zóna Mountain Spa na dvou podlažích s celkem 6 bazény - vnitřní a venkovní vířivka, plavecký bazén, brouzdaliště, skluzavky, sauny, parní lázně, solné jeskyně, infrakabiny, sanarium, odpočívárny. Oddělení pouze pro dospělé. Za poplatek: masáže (na vyžádání), solárium a kosmetické procedury.

Aktivity v hotelu a okolí

stolní tenis. Za poplatek: program pro aktivní dle informací v hotelu.
Pro rodiny: dětská herna, dětské kino, místnost pro mladistvé, vybavení pro nejmenší dle dostupnosti (dětská postýlka, el. chůvičky, přebalovací pulty, koš na plenky, dětské vaničky, ohřívačka lahví, dětská židle, golfový kočárek). Hlídání dětí (neděle-pátek, 9-18 h.) - děti jsou vyzvednuti pracovníky lyžařské školy a jsou zase dovedeni zpět, oběd mají děti v hotelu.
Pro lyžaře: karta výhod Hinteregger Bonuscard: 10% sleva v půjčovně lyží Sport Erni, 5% na ceny v lyžařské škole, 10% sleva na jízdu koňským spřežením.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hinteregger Familienhotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 540 792
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací