Hotel Familienurlaub Hoch 2

  Rakousko, Salcbursko, Wagrain

Familienurlaub Hoch 2

  Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Flachau / Wagrain / Alpendorf, Wagrain
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Hotel se širokou nabídkou aktivit pro rodiny s dětmi. WiFi zdarma.

Poloha

klidná. Jezero cca 10–15 km (podle lokace ubytování).

Vybavení

ubytování v guesthousech nebo apartmánových domech ve Wagrainu nebo Kleinarlu. Konkrétní ubytování a polohu se dovíte až na místě.

Ubytování

pokoje/apartmány jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, kab. TV s rádiem, chladničkou.

Dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 25 m2, dvoulůžko a a přistýlka.

Dvoulůžkové apartmány (A2B): cca 40 m2, obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou a oddělená ložnice s dvoulůžkem a přistýlkou, navíc s plně vybavenou kuchyňkou (el. sp. s 2-4 plot., trouba, kávovar, mikrovlnná trouba a varná konvice). Některé s balkonem nebo terasou.

Třípokojové apartmány (A2C): cca 60 m2, obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou a dvě oddělené ložnice s dvoulůžkem nebo obývací pokoj a dvě oddělené ložnice se 3 lůžky, navíc s plně vybavenou kuchyňkou (el. sp. s 2-4 plot., trouba, kávovar, mikrovlnná trouba a varná konvice). Některé s balkon nebo terasou.

Stravování

bez stravy, snídaně nebo polopenze. A2B a A2C: snídaně se podávají přímo v apartmánech. Ke snídani klobása, sýr, máslo, džem, chléb, káva a čaj . A2A: snídaně formou bufetových stolů v jídelně. Při rezervaci polopenze snídaňový balíček a večeře formou menu o 3 chodech v různých restauracích ve městě Wagrain a Kleinarl (tzv. 'dine around' pomocí potravinových poukázek).

Internet

WiFi zdarma.

Děti

dle dostupnosti dětské postýlky a židličky.

Další výhody

1x denní vstup do vodního parku 'Wasserwelt Wagrain' (neplatí do saunové části, v závislosti na počasí možné omezení vstupu pouze na 3 hodiny), 3x týdně procházky s průvodcem atd.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2 €/den/os. starší 15 let; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 4. 7.–14. 8. denně/7 nocí.

Upozornění (vlastní dopravou)

provozní doba lanovek: Grafenbergbahn a Wagrainis Grafenberg 8.6.-23.6. čtvrtek-neděle 9.00-17.00 h, 24.6.-9.9. denně 9.00-17.00 h, 12.9.-6.10. čtvrtek-neděle 9.00-17.00 h. Flying Mozart a Bikepark Wagrain: 8.6.-23.6. čtvrtek-neděle 9.00-17.00 h, 24.6.-9.9. denně 9.00-17.00 h, 12.9.-6.10. čtvrtek-neděle 9.00-17.00 h.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 152
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací