Hotel Montanara Haus Appartements

  Rakousko, Korutany, Nassfeld

Ferienhaus Montanara

  Rakousko, Korutany, Nassfeld Sonnenalpen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

pěkné apartmány přímo ve Ski Aréně Nassfeld, v nadmořské výšce 1.420 m n. m. Nachází se jen 100 m od nejbližší sjezdovky (musíte přes hlavní silnici do kopce), na lyžích se pak z této sjezdovky dostanete k domu. Nebo můžete sejít 250 m po hlavní silnici k nástupní stanice sedačkové lanovky č. 25 (Tröglsesselbahn).

Ubytování

k dispozici je 7 útulně zařízených apartmánů pro 2-6 osob, TV s českými programy a wi-fi připojení zdarma.
Apartmán č. 1 pro 3 osoby (40 m2) – v 1. patře, 1 ložnice se 3 lůžky, kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchou, WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 2 pro 4 osoby (45 m2) – v 1. patře, 2 ložnice s manželskými lůžky, kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchou a WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 3 pro 5 osob (50 m2) – v 1. patře, 2 ložnice s manželskými lůžky (v jedné z nich třetí lůžko), kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchou a WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 4 pro 4 osoby (50 m2) – ve 2. patře, 2 dvoulůžkové ložnice, kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchou, WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 5 pro 6 osob (58 m2) – ve 2. patře, 2 třílůžkové ložnice, kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchou, WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 6 pro 2 osoby (22 m2) – v přízemí, 1 místnost se 2 oddělenými lůžky a menším kuchyňským koutem s posezením, koupelna se sprchou, WC, předsíň, SAT-TV, přípojka na internet.

Apartmán č. 7 pro 4 osoby – podkrovní apartmán, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými lůžky, obývací pokoj a kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, SAT-TV, přípojka na internet (upozornění: v podkroví není v apartmánu příliš denního světla).

Stravování

vlastní.

Vybavení

parkoviště, lyžárna, terasa s lehátky na opalování, nově společenská místnost pro 15-18 osob s barem (k zakoupení české točené pivo, moravské víno).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Montanara Haus Appartements ***
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 326 760
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ferienhaus-montanara-korutany-rakousko-z2326760/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací