Ferienhotel Gut Enghagen

Rakousko, Horní Rakousko, Piessling

Ferienhotel Gut Enghagen – Rossleithen, rodinný

  Rakousko, Hinterstoder / Wurzeralm, Horní Rakousko, Piessling
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rodinný hotel se nachází ve výšce 650 m n. m., na slunném, klidném místě mezi Hinterstoderem a Windischgarstenem, uprostřed luk a lesů. Centrum a obchody 5 km (Windischgarsten). Nedaleko stojí dětmi oblíbený zoo park (opice, medvědi, vlci, klokani, lamy). Běžky 5 km.

Zastávka skibusu: u hotelu (do Hinterstoderu).

Lyžařský areál: malý vlek nedaleko domu, Hutter Höss 9 km (Hinterstoder), Wurzeralm 14 km (Spital/ Pyhrn), na 1 skipas.

Ubytování

útulné dvoulůžkové pokoje (20 m2, DBL) jsou zařízené dřevěným nábytkem, všechny s koupelnou a WC, SAT-TV, telefonem, některé s balkónem, možnost 1 přistýlky. Nabízí také rodinné pokoje pro 2-4 osoby, některé až 6 osob = 2 pokoje (FAM 40 m2, na vyžádání FAM sup. 50 m2 s ledničkou).

8 apartmánů pro 4-5-6 osob (APT, 50 m2, různé apartmány, většinou 2 ložnice, kuchyňka, SAT-TV, koupelna a WC, balkon).

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře 4chodové menu vč. salátového bufetu, uvítací drink. Tradiční rakouská kuchyně, většinou bio strava (produkty z vlastní farmy), pitná voda z vlastního zdroje.

Apartmány jsou bez stravy (možnost přikoupit snídani, večeři nebo pečivo).

Vybavení

recepce, restaurace, finská sauna, pára, infračervená kabina, krytá vytápěná písečná pláž, odpočívárna, masáže za poplatek, internet wi-fi zdarma, lyžárna, parkoviště zdarma, platba pouze v hotovosti (nelze kartou), vlastní farma (koně, krávy, telata, prasata, pes, kočka), vlastní dětský vlek za poplatek, možnost zapůjčení saní či bobů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ferienhotel Gut Enghagen
Vzdálenost od sjezdovky: 9000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 028 902
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací