Ferienhotel Wörthersee

  Rakousko, Korutany, Pörtschach am Wörthersee

Seepark Wörthersee Resort

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Hafnersee, Pörtschach am Wörthersee, Wörthersee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • Hotelový park o rozloze 3 000 m2 s trávníkem na opalování.
  • Elegantní a prostorné pokoje.
  • Široká nabídka možností odpočinku i sportovního vyžití.
  • Parkování zdarma.
Letovisko

Klagenfurt

Umístění

Seepark Wörthersee Resort se nachází zhruba 900 m od jezera Wörthersee a v blízkosti univerzity v Klagenfurtu. Leží v příjemném a klidném prostředí nedaleko památek v Klagenfurtu.

Hotel

Recepce, vstupní hala, restaurace, bar, konferenční prostory, internetový koutek zdarma, WiFi zdarma, velkorysá terasa. K dispozici parkoviště i garážové stání a hotelový park o rozloze 3 000 m2 s trávníkem na opalování.

Pokoje
  • Typy pokojů:
  • dvoulůžkové pokoje

Vybavení pokojů: sprchový kout, WC, fén, župan k zapůjčení zdarma. Klimatizace, minibar za poplatek, rádio, TV/sat, WiFi a telefon.

Stravování

Snídaně. Podávaná formou bufetu.

Rekreace

Hotel Seepark nabízí wellness centrum o rozloze 900 m2 se saunou, bazénem a parní saunou. Vybrat si lze také z nabídky kosmetických a wellness procedur.
V okolí se lze věnovat různým sportovním a rekreačním aktivitám, jako je pěší turistika, cyklistika, výlety lodí a koupání na nedalekém koupališti, cca 150 m od hotelu.

Informace

Check in: od 16:00
Check out: do 11:00
Recepce: 00:00 - 24:00
Parkoviště: zdarma ( dle dostupnosti )
Garáž: 10€/noc ( dle dostupnosti )
Domácí zvířata: 17€/noc
Pobytová taxa 2,60€/os/noc není součástí ceny a je třena ji zaplatit na místě. Děti a mládež do 16,99 let taxu neplatí.
K pobytu možné dokoupit Korutanskou kartu, která zajišťuje více než 100 slev na atraktivity po celém regionu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 181 151
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací