Fiesta Hotel Cala Nova

  Španělsko, Ibiza, Es Canar

Fiesta Hotel Cala Nova

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Ibiza, Es Canar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Přímo na pláži, který se nachází na okraji Es Cana. Je to 500 m od centra města Santa Eulalia cca 5 km.

vybavení:

Hotel má 305 pokojů rozložena na 5 podlažích, recepce, výtahy, salonky, satelitní TV místnost, internetový koutek a Wi-Fi (za poplatek), restaurace s terasou a 2 bary. V krásné zahradě se nachází bazén se sluneční terasou a pool snack bar. Lehátka a slunečníky u bazénu, včetně, na pláži za poplatek.

ubytování v rodinném domě:

Double (A1-3A, A2Y Rodina blockbuster) s klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, koupelnou s vanou a sprchou, WC, vysoušečem vlasů a balkon s výhledem na moře. Případně i jako jednolůžkové (A1F) s boční. Moři nebo jako místnost úspor (A2-3S), k dispozici pro rezervaci. Rodinný pokoj (A2B) jsou prostornější a mají 2 lůžka a laterální. Výhled na moře, jinak je k dispozici s funkcemi, jako A2A. Rodinný pokoj (A4E) také mají spojovací dveře a zčásti. Příčné. výhled na moře. Plus pokoj typu Comfort (A1-3K): Dvoulůžkový pokoj v horních patrech s výhledem na moře.

Stravování:

All Inclusive. Bufety.

All Inclusive:

Nealkoholické nápoje, příslušné dům značek piva, vína, šampaňské, populárních lihovin, kávy a čaje 10,00-24,00 AM. Sendviče 12:00 do 18:00.

Zábava:

Denní animační a večerní zábava.

Sport / Aktivituten:

Včetně: bocce, lukostřelba, šipky, vodní pólo a vodní aerobik. Za poplatek: kulečník a vodní sporty (místní poskytovatelé).

rodiny:

Samostatný dětský bazének, mini klub (4-12 let) a dětské hřiště.

Info:

úvěrová karta přístup:. MasterCard, VISA; Landeskat: 3 hvězdičky;. Servicespr:. Německy, anglicky.

Line Poznámka:

Činnosti a zařízení ve venkovním prostoru podléhá povětrnostním vlivům jsou k dispozici.

Poznámka:


Vláda Baleárských ostrovů se rozhodl pro pobyty od 01. 07. 2016 pobytovou taxu ( „daně pro udržitelný cestovní ruch“, srovnatelné s daní), které mají být zvýšen. Tato daň se platí každý host v hotelu a je závislá na druhu a kategorii turistické ubytovny a délce pobytu. Částka se pohybuje mezi 0,50 € a 2,00 € za osobu a den, plus. 10% DPH. V hlavní sezóně (01. 05. -31. 10.). Sezónu (01. 11. -30. 04.) Tento se sníží o 50%. Hosty, kteří zůstávají déle než osm po sobě jdoucích nocí, platí od devátého dne pouze 50% daně. Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od placení daně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fiesta Hotel Cala Nova ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Diese liegt in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen 0,50,- € und 2,00,- € pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04) reduziert sich der Betrag um 50%. Gäste, deren Aufenthalt länger als 8 aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.

EXKLUSIVE LAGE ... PANORAMABLICK AUF DAS MEER ... KINDER-SPLASH-POOL ...

Lage: Direkt am Strand, am Ortsrand von Es Caná gelegen. Zum Zentrum sind es ca. 500 m, nach Santa Eulalia ca. 5 km. Transferzeit: ca. 90 bis 100 Minuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über
305 Zimmer, die sich auf 5 Etagen verteilen, Rezeption, Lifts, Aufenthaltsraum, SAT-TV-Raum, Internetecke und WLAN (gegen Gebühr), Restaurant mit Terrasse und 2 Bars. In der schönen Gartenanlage befindet sich ein Süßwasserpool mit Sonnenterrasse und Pool-Snackbar. Liegen und Sonnenschirme am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr.

Unterbringung: Doppelzimmer (A1-3A, A2Y Family-Knüller) mit Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und Dusche, WC, Föhn und Balkon mit Meerblick. Wahlweise auch als Einzelzimmer (A1F) mit seitl. Meerblick oder als Sparzimmer (A2-3S) buchbar. Familienzimmer (A2B) sind geräumiger und verfügen über 2 Zustellbetten und seitl. Meerblick, sonst mit Ausstattung wie A2A buchbar. Familienzimmer (A4E) verfügen zusätzlich über eine Verbindungstür und teilw. seitl. Meerblick. Komfort-Plus-Zimmer (A1-3K): Doppelzimmer in den oberen Etagen mit Meerblick.

Essen & Trinken: All Inclusive. Buffets.

All Inclusive: Erfrischungsgetränke, die jeweiligen Hausmarken von Bier, Wein, Sekt, gängigen Spirituosen, Kaffee und Tee 10.00-24.00 Uhr. Sandwiches 12.00-18.00 Uhr.

Unterhaltung: Tagesanimation und Abendunterhaltung.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Boccia, Bogenschießen, Darts, Wasserball und Wassergymnastik. Gegen Gebühr: Billard und Wassersportarten (lokale Anbieter).

Familien: Separater Kinder-Splash-Pool, Miniclub (4-12 Jahre) und Spielplatz.

Info: Kreditk.: Mastercard, VISA; Landeskat.: 3 Sterne; Servicespr.: Deutsch, Englisch.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2018:
Buchungshinweis: Geöffnet vom 01.05. bis 30.09.2018. Mindestaufenthalt: zu bestimmten Terminen 2, 3 bzw. 4 Nächte.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 000 897
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací