Le Saly Hotel & Hotel Club Les Filaos

  Senegal, M'bour, Saly

Filaos Saly Hotel

    Senegal, Saly
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody

  • příjemný hotel situovaný přímo na pláži v městečku Saly
  • golfové hřiště nedaleko hotelu
  • rozmanitá nabídka all inclusive
Popis hotelu

Příjemný hotel situovaný přímo na pláži v městečku Saly. Golfové hřiště nedaleko hotelu. Rozmanitá nabídka all inclusive.

Poloha

hotel  s centrální polohou je situovaný přímo na pláži ve městečku Saly. Nákupní možnosti, restaurace a bary cca 100 m. Golfové hřiště cca 2 km. Od města M´bour je hotel vzdálen cca 9 km. Letiště cca 32 km.

Pláž

písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. 

Vybavení

hotel disponuje celkem 194 pokoji. K dalšímu vybavení hotelu patří lobby s recepcí, 2 restaurace, 2 bary a televizní místnost. Ve venkovní části se nachází bazén s barem a s integrovaným dětským bazénem. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky na kauci.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje standard (B1A/B2A): v objektu Filaos, cca 25 m2, vybaveny individuální klimatizací, koupelnou se sprchou, WC, sat. TV, telefonem a balkonem nebo terasou.

Joker pokoj (B2S): v objektu Filaos, stejné vybavení jako B2A. 

Pokoje Duplex Filaos (B1B/B2B/B3B/B4B): v objektu Filaos, cca 33 m2, navíc s minibarem, fénem a posezením. Jinak stejné vybavení jako B2A.(Pokoje B4B lze rezervovat pouze v zimní sezoně).

Superior pokoje (B1C/B2C): v hotelu Saly, cca 20 m2, navíc s 2 lehátky s matracemi na terase v případě, že je pokoj situován v přízemí. Jinak stejné vybavení jako B2B. 

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Odpolední občerstvení. Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 h . do 23:00 h.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, boccia, jízda na kajaku, stolní tenis, plážový volejbal, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek). Za poplatek: jízda na banánu, jízda na horských kolech, jízda na koni, golf - cca 2 km od hotelu.

Internet

WiFi připojení zdarma ve veřejných prostorách hotelu.

Děti

integrovaný dětský bazén, dětské hřiště, dětské židličky, dětské postýlky, miniklub v provozu pouze v průběhu francouzských letních prázdnin. Za poplatek: hlídání dětí (po předchozí rezervaci).

Zábava

večerní a sportovní animační program ve francouzštině.

Info

tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Upozornění

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem 'YCZE'. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Saly Hotel & Hotel Club Les Filaos ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 521
dnes 8–19 h

Lokalita