Hotel Flamingo Beach Resort

  Spojené arabské emiráty, Umm Al-Quwain

2/5

BIN MAJID FLAMINGO BEACH RESORT

    Spojené arabské emiráty, Umm Al-Quwain
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis lokace

UMM AL-QUWAIN:

Nachází se v severní části země. Patří k nejméně lidnatým emirátum v SAE a jeho hlavním městem je stejnojmenné město Umm al-Quwain. Ostrov Al Sinniyah v blízkosti města je domovem třetí největší kolonie kormoránů na světě. Oblast je známá pro svůj pozoruhodný mořský život, co se hojnosti a rozličnosti přírody týče. Příjemné podnebí, písečné pláže, čistě moře a historické památky představují ideální místo pro krásnou dovolenou. Z památek jmenujme např. Pevnost Umm Al Quwain – dříve domov panovníků, dále Starý Přístav, situován na území starého města, obehnaný domy z korálů či ostrovy Umm al-Kuvajnu, obléhané mangrovami a oddělené sérií zátok.

Umm Al Quwain je jedním se sedmi Spojených arabských emirátů. Nachází se v severní části země. Jeho území se skládá z ucelené oblasti mezi emiráty Sharjah a Ras Al Khaimah. Je velký přibližně 780 km2 a zaujímá tak rozlohou pouze jedno procento celého území SAE. Žije zde asi 72 000 obyvatel a má tak nejnižší počet obyvatel ze všech sedmi emirátů. Jeho hlavním městem je stejnojmenné město Umm Al Quwain, kde má sídlo mnoho bankovních ústavů.
Emirát žil dlouhá léta z rybolovu, pěstování datlových palm v oáze Falaj Al Mualla a ze stavby tradičních arabských plachetnic dhou. Dnes se stal novým průmyslovým odvětvím cestovní ruch a turismus. Emirátu náleží 40 kilometrů pobřeží u perského zálivu, ale zatím zde není vybudováno mnoho hotelů. V emirátu Umm Al Quwain vznikly nové turistické atrakce jako například vodní park Dreamland nebo přírodní rezervace, asi jeden km od města Umm Al Quwain City.
Umm al-Quwain Fort : pevnost, která byla kdysi domovem emirátského vládce a střeží vstup do starého města, dohlížející na moře na jedné straně a potok na druhé straně. Nakonec se stala policejní stanicí, poté muzeem. V muzeu se nyní nacházejí artefakty nalezené u důležitých blízkých míst, včetně Al-Dour, a obsahuje sbírku zbraní, které byly používány v historii emirátu. Nachází se poblíž mešity Masjid.
Starý přístav: starý přístav se nachází ve starém městě s výhledem na tradiční budovu dhow, kde zkušení řemeslníci i nadále shromažďují tyto tradiční čluny. Přístav je obklopen starými domy z korálových kamenů, které zobrazují prvky původní architektury a složité sochařské práce.
Ostrovy Umm al-Quwain : Ostrovy ležící na východ od pevniny poloostrova na jedinečné části pobřeží tvořené písečnými ostrovy obklopenými hustými mangrovovými lesy, oddělenými řadou potůček . Největší ze sedmi ostrovů je Al Sinniyah , po němž následují Jazirat Al Ghallah a Al Keabe , které jsou viditelné ze starého města. Mezi těmito a pobřežními rovinami jsou zastoupeny menší ostrovy Al Sow , Al Qaram , Al Humaidi , Al Chewria a Al Harmala. Madaarský potok, který běží mezi ostrovy, poskytuje plavební vodní cestu pro rybáře i při odlivu, když je průměrná hloubka menší než několik stop.
Al-Dour : Nachází se zhruba tam, kde je město Umm al-Quwain nyní, je považováno za největší preislamské místo na pobřeží Perského zálivu. Al-Dour byl důležitým obchodním přístavem od roku 200 př.nl do roku 200 nl. Mezi domy Al-Dour se nachází tisíce hrobů. V některých případech mohly větší hrobky obsahovat pozůstatky více než jednoho jedince, možná rodiny. Tam jsou dvě veřejné památníky v Al-Dour, malá čtvercová pevnost s okrouhlými věžemi a malým čtvercovým chrámem věnovaným božskému slovanskému bohu Shamash .
Dreamland Aqua Park: největší vodní park v SAE se nachází na pobřeží Umm al-Quwain; asi 40 minut jízdy autem od Dubaje, s rozlohou 250 000 m 2 upravených zahrad a s mnoha skluzavkami a dalšími atrakcemi. Park je provozován po celý rok s denní kapacitou deseti tisíc návštěvníků

Popis ubytování

BIN MAJID FLAMINGO BEACH RESORT 3***:

Hotel BIN MAJID FLAMINGO BEACH RESORT se nachází v tropické zahradě ve městě Umm Al Quwain, 10 minut chůze od místního muzea a nabízí mimojiné výhled na mangrovové ostrovy, soukromou pláž a venkovní bazén a beachvolejbalové hřiště. Mezi největší lákadla v okolí resortu potom patří mořské výzkumné centrum a mořské akvárium, motoristický závodní klub Umm Al Quwain či nejnovější aquapark Dreamland – jedinečný a svou rozlohou největší vodní park v emirátu Umm Al Quwain. Z mezinárodního letiště v Dubaji je vzdálený 58 km. Všech 52 hotelových pokojů (typu Standart Pool And Garden View Room a Suite Pool And Garden View) je klimatizovaných, jsou vybavené vlastní koupelnou a minibarem. Některé mají posezení s pohovkou. Můžete se zde věnovat vodním aktivitám, jako je lov krabů, vodní lyžování či šnorchlování nebo se vydat na výlety organizované přímo resortem Flamingo. Na místě je také pro hotelové hosty k dispozici parkoviště a přímo v hotelu je vířivka, dětský bazén, čistírna oděvů, prádelna a menší obchod, kde lze zakoupit noviny a drobnější dárkové předměty. Ve vstupní hale hotelu je možnost připojit se na Wi-Fi a samozřejmostí je i 24h recepce. V areálu hotelu se nachází restaurace a bar Waves, který podává mezinárodní kuchyni, včetně vegetariánských jídel. Obědy a večeře se podávají formou bufetu nebo výběrem z menu v závislosti na obsazenosti hotelu. Kavárna a bar u bazénu nabízí lehké občerstvení a osvěžující nápoje. Pro hosty ubytované v tomto hotelu na 3 a více nocí jsou zdarma pořádány vyjížďky lodí po zátoce a při těchto vyjížďkách můžete pozorovat plameňáky.

Strava

For Flamingo Beach Resort

All inclusive program (AIP) 12:00-23:00

*3 meals-breakfast, lunch&dinner at Waves main restaurant (buffet or set menu)

*Unlimited house alcoholic & non alcoholic beverages at Waves main restaurant and Garden Bar

* soft drinks available 7am-midnight

*alcoholic beverages 12:00-23:00

*water refilled daily in guests rooms

Program

Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování ve vybraném hotelu na vybraný počet nocí s vybranou stravou
  • Transfer z hotelu na letiště v Dubaji nebo Sharjah
  • Česky nebo slovensky hovořící zástupce partnerské CK 24 hodin na telefonu, uvítání na letišti, nabídka výletů
  • Pojistění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy a storno zájezdu
  • fakultativní výlety
  • pozdní CHECK OUT
  • EARLY CHECK IN
  • Vše co není zahrnuto v „cena zahrnuje“
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: BIN MAJID FLAMINGO BEACH RESORT ***
Lokalita dle pořadatele: Umm Al-Quwain, Umm Al Quawain
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Flamingo Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 595 603
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Umm Al-Quwain

2/ 5 3 recenzí

Ivan K., Chrudim únor 2018 Hodně, hodně slabé - katastrofu z toho udělá delegátka !. POZOR - od zimní sezóny 2018/19 změna názvu hotelu - nyní je nabízen jako FLAMINGO BY BIN MAJID !!! Je to opravdu slabota, asi ... celá recenze

Ivan K., Chrudim únor 2018 Hodně, hodně slabé - katastrofu z toho udělá delegátka !. Je to opravdu slabota, asi nejslabší, co jsem zažil při 12 letech svých cest a pobytu ve 20 hotelech. Přesto to není vyložená kat... celá recenze

Kaftan v duben 2016 Hotel Flamingo apojené arabské emiráty. totální katastrofa nikdo tam nejezděte... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací

Nezávazná objednávka

BIN MAJID FLAMINGO BEACH RESORT
    Spojené arabské emiráty, Umm Al-Quwain

Cena
47 700 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 595 603

Zájezd

dospělá osoba
0
47 700 Kč
dítě do 6 let
0
33 400 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
26 400 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 520 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
928 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč