Flora Maria Hotel & Annex

  Kypr, Ayia Napa

HOTEL FLORA MARIA

    Kypr, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Menší, rodinně vedený hotel je situován v centru oblíbeného letoviska Ayia Napa. Centrum města s množstvím obchůdků, barů, restaurací či zábavních podniků je vzdáleno pár minut chůze od hotelu. Známá a moc hezká Limanaki Beach je vzdálena cca 1 km od hotelu a dostanete se zde příjemnou procházkou přes centrum města. Nedaleko hotelu je i zábavní lunapark. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno cca 40 km od hotelu. Hotel doporučujeme pro strávení klidnější rodinné dovolené, případně pro mladší páry.

Vybavení Hotelu

K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, bar s posezením, venkovní terasa, venkovní bazén s terasou na slunění a s lehátky a slunečníky zdarma. Hosté mohou využívat také zařízení sesterského hotelu včetně baru, restaurace a venkovního bazénu. Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách zdarma.

Vybavení pokoje

Ubytování je nabízeno v příjemně a účelně zařízených studiích s maximální kapacitou až 4 osoby. Pokoje disponují centrální klimatizací, telefonem, SAT TV, rychlovarnou konvicí nebo kuchyňkou s lednicí (vybrané pokoje), trezorem, pracovním stolem a koupenou se sprchou, fénem a toaletou. Všechny pokoje mají balkón.

Pláž & plážový servis

Moc pěkné a vyhlášené pláže Limanaki a Nissi Beach jsou situovány cca 1 km od hotelu, kam se dostanete příjemnou procházkou centrem městečka Ayia Napa. Lehátka a slunečníky za poplatek. Na plážích možnost občerstvení a vodních sportů za poplatek. Můžete navštívit také další příjemné a menší pláže v okolí.

Stravování

Bez stravy, Snídaně, polopenze nebo All Inclusive – dle zvolené varianty.
Snídaně – formou bufetu.
Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. U večeře si každý klient hradí nápoje sám.
All Inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Flora Maria Hotel & Annex ***
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 1100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 813 894
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-flora-maria-ayia-napa-kypr-z1813894/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací