Cyprotel Florida Hotel

  Kypr, Ayia Napa

3/5

Florida Hotel

    Kypr, Larnaca, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderný Hotel Florida sa nachádza kúsok od zlatej piesočnej pláže v centre obľúbeného letoviska Ayia Napa na Cypre. Predstavuje peknú zmes tradičnej cyperskej architektúry s moderným vybavením. Tento príjemný komplex je obľúbený najmä u párov a rodín. Hotel má ideálnu polohu, nachádza sa v pešej vzdialenosti od všetkých módnych nočných podnikov, barov, reštaurácií, supermarketov a nákupných centier.
Vzdialený od letiska LCA cca 58 km

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky.
Hoteli ponúka 132 štandardných izieb s vlastnou vaňou alebo sprchou a WC, sušičom vlasov, ďalej satelitná TV, rádio, telefón, chladnička alebo minibar (za poplatok na mieste), bezpečnostné boxy (za poplatok na mieste), balkón alebo terasa a klimatizácia.

Služby hotela

Elegantná vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, TV miestnosť, prístup k internetu (poplatok), konferenčná miestnosť. Vonkajší bazén, slnečná terasa s lehátkami, uteráky a slnečníky, Jacuzzi, sauna, telocvičňa, tenis, detský bazén, detské ihrisko, záhrady, stolný tenis, biliard, videohry, vodné športy na pláži.

Stravovanie

Možnosť stravovania: all inclusive.
Raňajky, bohatý bufet; kontinentálne, denne.
Obed, bufet, reštaurácia, denne: 12:30 - 14:30.
Večera, bufet, reštaurácia, denne, tematická večera, dvakrát týždenne.
Občerstvenie, denne: 14:30-18:00, 22:00 - 00:00.
Poobedný čaj; Prestávka na kávu, denne: 15:30 - 16:30.
Zmrzlina, len deti, denne: 10:00 - 16:00.
Nápoje:
Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, Bar; Reštaurácia, denne: 10:00 - 00:00.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cyprotel Florida Hotel ****
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 922 572
dnes 8–19 h

Hodnocení

23. nejlepší hotel v destinaci Ayia Napa

3/ 5 1 recenzí

Viera květen 2018 Prehliadka hotela. starší hotel ktorý je zrekonštruovaný, hotel je trochu v kopci a ide sa na recepciu po schodoch, blízko centra mesta a pláž asi 10... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-florida-hotel-larnaca-kypr-z1922572/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací