Hotel Fort Arabesque Resort Spa & Villas

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

5/5

Fort Arabesque

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Hotelový komplex je obklopený zelenou záhradou a nachádza sa v obľúbenom letovisku Makadi Bay, ktoré je ideálnym miestom pre milovníkoch šnorchlovania.
Poloha:
Hotel sa nachádza v letovisku Makadi Bay, najlbižšie nákupné možnosti sa nachádzajú práve v tejto lokalite, cca 1,5km od hotela na pešo. Približná vzdialenosť na medzinárodné letisko Hurgada 30km a do mesta Hurgada s množstvom barov, reštaurácií a nákupných možností cca 30 minút autom.
Vybavenie:

Hlavná budova, 4 poschodia, výťah, 522 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, bary, 3 bazény, detský bazén, detské ihrisko, miniklub (4-12r.), disco, boccia, plážový volejbal, vodné pólo. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, obchody, fitness, bankomat, kaderníctvo.

Ubytovanie:

2- lôžkové superior izby s možnosťou 1 prístelky s výhľadom na more, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., štandardné izby comfort (max. 2+0), rodinné izby (max. 2+2, 40m2-47m2), premium izby (max. 2+1), junior suity (max. 2+1, 42m2-56m2 ), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa.

Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky 7:00-10:00, obedy 13:00-14:30, 13:00-17:00 la pizza (talianska pizza) a večere 19:00-22:00, vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje v baroch a reštauráciach (9:00-24:00).

Za poplatok: a la carte reštaurácia (1x vstup zdarma, rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive služieb dostanete na recepcií pri ubytovaní.

Pláž:

Hotel sa nachádza priamo na piesočnej pláži dlhej 600m. Vstup do mora je pozvoľný, odporúčame obuv do vody. Nakoľko sa v tejto oblasti nachádzajú aj koraly, je ideálna na šnorchlovanie a skúmanie bohatého podmorského sveta. Na pláži sú ležadlá, plážové osušky a slnečníky zdarma. Za poplatok: vodné športy.

Výlety:

Upozornenie:

Aktuálne podmienky cestovania do Egypta

Fort Arabesque

Základní cena zahrnuje

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Hurghada - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČ 46915206.
Název hotelu dle pořadatele: Fort Arabesque ****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Makadi Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fort Arabesque Resort Spa & Villas ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 805
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Hurghada

5/ 5 29 recenzí

Zdenka září 2023 Arabeska potřetí. Velká spokojenost s pobytem v tomto hotelu, i když malé nedostatky by se našly.... celá recenze

Jarka červenec 2023 Krásná dovolená. Na první pohled zklamání, ale nakonec jsme si dovolenou v tomto hotelu užili ... celá recenze

Pavel říjen 2022 Pavel. Mám pouze 1 výhradu a připomínku, týkající se slunečníků a lehátek na pláži. Všechna lehátka a slunečníky naproti hotelu byla reze... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Fort Arabesque
    Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Cena
1 087 EUR/os
(26 784 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 588 805

Zájezd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
1 048 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-11 rokov
0
199 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
23,6 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
15,2 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
22,5 EUR