The Views Baia Hotel (ex Four Views Baia)

  Portugalsko, Madeira, Funchal

5/5

The Views Baia - adults only

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Velmi pěkný komfortní hotel se skvělou polohou v centru města Funchal s úchvatným panoramatickým výhledem na záliv, s výbornou středomořskou kuchyní a vstřícným personálem. Nově je hotel určený pouze pro dospělé osoby.

Přehled

skvělá poloha hotelu hotel pouze pro dospělé nádherné výhledy na oceán sportovní vyžití

Stručná poloha

800 m od moře 400 m od centra Funchalu 21 km od letiště obchody a restaurace v blízkosti hotelu

Poloha

Four Views Baía Hotel se nachází na kopci, který má svůj název podle pevnosti Sao Joao (postavena v 15. století), v srdci Funchalu, pouhých 5 minut chůze od centra města. Svým klientům nabízí exkluzivní panoramatický výhled na záliv, přístav a historickou čtvrť Funchalu. Moře je od hotelu vzdáleno cca 800 metrů. Obchody, restaurace a kavárny se nacházejí v blízkosti hotelu. Zhruba 2 km od hotelu je možné navštívit koupaliště Ponta Gorda s umělými terasami a několika bazény s mořskou vodou.

Vybavení hotelu

Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, výtah, parkoviště, restauraci, bar, pool bar, kadeřnictví, salón krásy, Wi-Fi připojení, společenskou místnost, hernu (kulečník, stolní tenis, stolní fotbal, šipky), vnitřní vyhřívaný bazén, venkovní bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma, tenisový kurt, Internet point, SPA, masáže, vířivku, a sauna. Možnost využití služeb hotelového minibusu. Nově je hotel určen pouze pro osoby starší 16 let.

Vybavení pokoje

Hotel má 9 podlaží a celkem 231 pokojů a 30 apartmánů. Vkusně zařízené pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením, klimatizací, Tv, fénem, telefonem, trezorem, minibarem a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek.

Pokoj pro 2 osoby (výhled na moře)

Pokoje s výhledem do krajiny jsou vybaveny manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením se sprchou, klimatizací, Tv, fénem, telefonem, trezorem, minibarem, Wifi připojením, kávovarem, setem na přípravu kávy a čaje, rádiem, CD/DVD přehrávačem a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem.

Pokoj pro 2 osoby (výhled do krajiny)

Pokoje s výhledem do krajiny jsou vybaveny manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením se sprchou, klimatizací, Tv, fénem, telefonem, trezorem, minibarem, Wifi připojením, kávovarem, setem na přípravu kávy a čaje, rádiem, CD/DVD přehrávačem a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem.

Superior pokoj pro 2 osoby (výhled na moře)

Pokoje Superior s výhledem na moře jsou vybaveny manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením se sprchou, klimatizací, Tv, fénem, telefonem, trezorem, minibarem, Wifi připojením, kávovarem, setem na přípravu kávy a čaje, rádiem, CD/DVD přehrávačem a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem.

Stravování

Snídaně i včeře formou bohatého bufetu.

Názor CK

Nově zrekonstruovaný hotel má skvělé umístění v blízkosti centra Funchalu a nabízí krásné výhledy na oceán a centrum města. Hotel v krásném moderním designu nabízí svým klientům kvalitní služby včetně SPA a vyhřívaného venkovního bazénu v zimních měsících. Hotel doporučujeme i náročnějším klientům. Celý řetězec The Views se může pyšnit skvělou kuchyní.

Poznámka

Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Základní cena zahrnuje

ubytování na zvolený počet nocí se zvolenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, služby česky hovořího delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění, pobytovou taxu (hradí se na recepci hotelu), případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: The Views Baia - adults only ****
Lokalita dle pořadatele: Madeira, Funchal
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Views Baia Hotel (ex Four Views Baia) ****
Typ pláže: kamenitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 131
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Madeira

5/ 5 4 recenzí

Veronika E. září 2014 Prohlídka hotelu Four Views Baía ****. Four Views Baia Hotel se nachází v hlavním městě Funchal, pouhých 5 minut chůze od centra města. Hotel je situován na kopci, díky ... celá recenze

Maťa říjen 2014 Prehliadka Hotela Four View Baia. Štvorhviezdičkový hotel s pekným výhľadom na oceán, staré mesto alebo na Katedrálu. ... celá recenze

Jana S. duben 2011 Hotel Four Views Baia ****. Luxusní hotel s krásným výhledem na Funchal. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

The Views Baia - adults only
    Portugalsko, Madeira, Funchal

Cena
50 690 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 131

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
50 690 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
14 030 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč