The Views Oasis Hotel (ex Four Views Oasis)

  Portugalsko, Madeira, Canico de Baixo

5/5

Hotel THE VIEWS OASIS

    Portugalsko, Madeira, Canico de Baixo
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel THE VIEWS OASIS

Poloha: Oblíbený hotel s kapacitou 224 pokojů se nachází v městečku Canico de Baixo přímo u moře, u plážové promenády Passeio Marítimo a nedaleko oblázkové pláže Reis Magos. Hotel je cca 12 km od hlavního města Funchal, kam Vás několikrát denně dopraví zdarma hotelový minibus. V okolí hotelu obchody, restaurace a bary. Hotel má výhodnou polohu mezi dvěma golfovými hřišti, které se na ostrově nacházejí. Přírodní podvodní rezervace Garajau je vzdálena jen 2 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárnou, turistické informace, výtah, zahrada, hlavní restaurace, a la carte restaurace, 2 bary, 2 kongresové sály, kadeřnictví, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, dětské brouzdaliště, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, sauny, jacuzzi, posilovna, knihovna, putting green, hrací místnosti (kulečník, šipky a solní tenis), wifi zdarma ve veřejných prostorách, nově otevřené Spa centrum Four Stones – masáže, kosmetické služby, parkoviště.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, které jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, minibarem, trezorem (za poplatek), Wi-Fi připojením (zdarma), čajovým a kávovým servisem, koupelnou, WC, fénem, balkonem nebo terasou. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Strava: Snídaně formou bufetu je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení večeře formou bufetu (nápoje za poplatek).

Pláž: Kamenitá, oblázková pláž s molem a schůdky se nachází cca 100 m od hotelu po pobřežní promenádě. Na pláži k dispozici sprchy, slunečníky a místní restaurace s barem a výhledem na moře.  

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, snídani, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel THE VIEWS OASIS ****
Lokalita dle pořadatele: Madeira, Canico de Baixo
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Views Oasis Hotel (ex Four Views Oasis) ****
Typ pláže: špatný přístup, kamenitá, písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 608 061
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Madeira

5/ 5 12 recenzí

Zdena červen 2023 Zhdonocen. Madeira je krásný ostrov, i když hodně cestuji po světě, pro mně to byl úžasný zážitek. Byla jsem v hotelu Oasis Wiew 1.6. 2023 a ... celá recenze

Tomáš září 2019 Dovolená Madeira. Nádherný zelený ostrov, kde stačí vyrážet na výlety z jednoho místa.... celá recenze

Tomáš srpen 2019 Dovolená na Madeiře. Jeli jsem na Madeiru s určitými představami, které jsme si zjistili na internetu. Ovšem realita byla dost odlišná. Viděli jsme nád... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel THE VIEWS OASIS
    Portugalsko, Madeira, Canico de Baixo

Cena
40 790 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 608 061

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
40 790 Kč
příplatek za pokoj s výhledem na moře - dospělá osoba
0
2 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč