Hotel Fregate Private Island

  Seychely, Frégate Island

Fregate Island Private

    Seychely, Frégate Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Oddělený, ale ne mimo tento svět. Vzácný, ale ne nedosažitelný. Křehký, ale ne nedotknutelný. To je soukromý ostrov Frégate vyznačující se svou přirozenou krásou. Nachází se čtyři stupně jižně od rovníku.

Vybavení: K vybavení resortu patří 16 standardních vilek a jedna prezidentská vila, sedm různých pláží s jemným bílým pískem a křišťálově čistou vodou, jachtařský klub s barem, biliárem a terasou, je dále vybaven několika plachetnicemi a motorovými čluny. Dále exkluzivní butik s nabídkou značkové módy, doplňků a šperků, restaurace nabízející jak místní tak mezinárodní kuchyni, knihovna, muzeum, kaple.

Ubytování: Možnost ubytování ve vilkách s jednou nebo dvěma ložnicemi, k jejichž vybavení patří ložnice, obývací pokoj, vlastní sociální zařízení, venkovní sprcha, terasa s privátním bazénem, jacuzzi, telefon, WI-FI, TV, DVD, klimatizace, vysoušeč vlasů, trezor, minibar, soukromý pokojový servis.

Stravování: Stravování je zajištěno formou rozšířené plné penze.

Pláž: Na ostrově se nachází sedm různých soukromých pláží s jemným bílým pískem a tyrkysovou, křišťálově čistou vodou.

Sport a zábava: V okolí hotelu možnost potápění, šnorchlování, jachtingu a rybaření, dále jsou k dispozici tenisové kurty, hřiště na badminton, volejbal, posilovna, horolezecká stěna, stezky pro kola a jogging .

Program pobytového zájezdu Seychely:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň případně dalšího letiště) - Seychely.
2.den - přílet na Seychely, transfer do hotelu, ubytování. Volný program.
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet ze Seychel do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.
Odlety na Seychely - odlety každý den, na libovolný počet nocí!!!
Z důvodu návaznosti letů může být do programu zahrnuta noc na hlavním ostrově Mahé, nebo bude potřeba připlatit privátní let.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fregate Private Island *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 057 590
dnes 8–19 h

Lokalita

Seychely

Opravdovým rájem naší krásné modré planety jsou tropické Seychely. Malebné souostroví leží východně od Afriky a pro tvorbu exotického klenotu si nemohly zvolit lepší polohu v tropickém podnebném pásu. Seychely, to nejsou jenom bělavé pláže, tyrkysové moře a aleje palem, to je také specifická flóra a fauna a především absolutní odpočinek od nahromaděného stresu. Seychelské souostroví tvoří celkem 41 tropických ostrovů. Hlavní ostrov nese jméno Mahé a může se stát konečnou destinací i výchozím bodem k poznávání dalších obydlených ostrovů. Jednotlivé ostrovy a ostrůvky jsou poměrně rozmanité, takže si každý může vybrat své zákoutí podle libosti. Hotely jsou na Seychelách kvalitní, přizpůsobené západní klientele a zároveň v souladu s okolní tropickou krajinou.

Seychely - více informací