Hotel Fundu Lagoon Resort

  Tanzanie, Zanzibar, Pemba Island

FUNDU LAGOON

    Tanzanie, Zanzibar, Pemba
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Fundu Lagoon je situován na ostrově Pemba, sesterském ostrově na Zanzibaru, ležící na severu přes kanál Pemba. Nachází se na odlehlé a krásné pláži na jihozápadní straně ostrova a je přístupný pouze lodí.

Vybavení hotelu

Velká a vzdušná hlavní budova s doškovou střechou má krásný výhled na moře. Všechny pokoje jsou propojeny s hlavní budovou dřevěnými chodníky nebo cestami přes původní lesy. Některé pokoje se nachází podél pláže a zbývající na svahu. Snídaně, obědy a večeře se podávají v hlavní jídelně nebo v baru u mola. Tříchodové obědy a večeře nabízejí výběr jídel místní a mezinárodní kuchyně. Některé pokrmy se podávají také v romantickém prostředí bílé písečné pláže. K dispozici jsou tři bary, kde si můžete vychutnat lahodné nápoje a lehké občerstvení. Pro maximální relaxaci a zbavení se stresu můžete navštívit lázeňské centrum, kde jsou k dispozici různé masáže a kosmetická ošetření. Fundu Lagoon má také krásný ve svahu zasazený bazén s nekonečným okrajem a snack barem s výhledem na oceán.

Vybavení pokoje

K dispozici je 18 pokojů, skládající se z plátěných stanů s doškovými střechami, postavených na dřevěných palubách. Všechny jsou s výhledem na moře. Pokoje jsou vybaveny velkou manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, sítím proti hmyzu, stropními a stojanovými ventilátory a vnitřním a venkovním posezením. Každý z nich má vlastní koupelnu s horkou vodou, sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

K dispozici jsou 4 kategorie pokojů. Všechny apartmány mají vlastní bazénky. Superior apartmány nabízejí více prostorné ubytování, včetně 2 soukromých teras a velkého bazénu.

8 Hillside pokojů (standardní bungalovy)
4 Beachfront pokojů (standardní bungalovy)
1 Beach Suite
1 Jungle Suite
4 Superior Suites

Stravování

All inclusive

Sport a zábava

Hotel má plně vybavené potápěčské centrum. Výlety jsou k dispozici na nedaleký Misali ostrov s nedotčenými plážemi a s vynikajícím šnorchlováním a potápěním. Dále si máte možnost vychutnat plavby při západu slunce a safari vyjížďky a kánoích přes mangrovy.

Poznámka

Hotel akceptuje pouze osoby starší 12 let!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fundu Lagoon Resort ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 568 506
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fundu-lagoon-zanzibar-tanzanie-z1568506/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací