Hotel Funtazie Klub Valtur Garden Resort

  Itálie, Kalábrie, Pizzo Calabro

4/5

Funtazie klub Garden Resort Calabria

    Itálie, Kalábrie, Pizzo Calabro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rozsáhlý areál v bohaté zeleni cca 10 km od starobylého městečka Pizzo (hotelový minibus za poplatek) a cca 15 km od letiště. Nemocnice cca 20 km.

Vybavení

Rozlehlý areál s několika budovami, 580 pokojů, vstupní hala s recepcí, bankomat, hlavní restaurace s terasou, restaurace à la carte, pizzerie, bar, vinotéka za poplatek, butik, konferenční sál, diskotéka. V zahradě 2 bazény (jeden pro animace s oddělenou částí pro děti a vodopády, druhý jako klidná zóna), bar u bazénu, whirlpool a terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, osušky za poplatek a oproti kauci, dětské hřiště, amfiteátr.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace TV/sat., telefon, minibar za poplatek, trezor za poplatek, balkon či terasa. Velikost pokoje 24 m2. TR: viz DR, prostornější. Velikost pokoje 26 m2. QR: viz DR, prostornější. Velikost pokoje 27 m2, některé pokoje jsou vybaveny palandou.  

Zábava

Denní i večerní animace pro děti i dospělé. Animační program Funtazie klubu včetně fotbalové akademie v období 18.6.-30.8.2019

Stravování

Viz program all inclusive.

Pláž

Dlouhá široká pláž s hrubým pískem, při vstupu do vody s oblázky, cca 300 m procházkou přes piniový háj, možnost příjemných procházek v háji. Lehátka a slunečníky zdarma, bar a restaurace/pizzerie.

Program all inclusive

Snídaně formou bufetu (07.00–10.00 hod.) Obědy formou bufetu (12.30–14.00 hod.) Večeře formou bufetu (19.00–21.30 hod.) Lehký snack v baru u bazénu (09.00–24.00 hod.) Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje, čaj, káva, cappuccino (09.00–24.00 hod.) Bar na pláži - voda, vybrané nealkoholické nápoje, pivo, čaj, káva (10.00–18.00 hod.)  

Sportovní nabídka

Zdarma: tenisové kurty (vybavení a osvětlení za poplatek), stolní tenis, minifotbal, plážový volejbal, lukostřelba, boccia, aerobik a jogging v rámci animace. Za poplatek: horská kola, nordic walking a vodní sporty na pláži., fitness.

Pro děti

 Dětská stolička v hlavní restauraci, dětský bazén, dětské hřiště, dětská postýlka za poplatek (na vyžádání). Animační program Funtazie klubu včetně fotbalové akademie v období 18.6.-30.8.2019

Extra služby

Na místě povinná platba pobytové taxy - cca 1-3,5 eur/os./den. Animační program Funtazie klubu včetně fotbalové akademie v období 18.6.-30.8.2019  

Wellnes

Za poplatek: sauna, orientální masáže, pára, vířivka, masáže, různé druhy zkrášlujících procedur

Pro handicapované

Několik pokojů přizpůsobených pro handicapované klienty, bezbariérový pohyb v areálu.

Internet

Zdarma: WiFi v lobby.

Platební karty

VISA.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR): 2 dospělí / 1 dospělý + 1 dítě Třílůžkový pokoj (TR): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 1 dospělý + 2 děti Čtyřlůžkový pokoj (QR):  3 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti Dítě do 15 let

Doba transferu

20 min

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 158 016
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

4/ 5 3 recenzí

Luky září 2018 Valtur Garden Resort. Krásný, rozlehlý resort, zajímavý přístup k moři přes piniový háj, výborná kuchyně, pokoje horší standard........ celá recenze

uhlířová září 2018 11.9.2018-18.9.2018. nádherné moře, skvělé jídlo i služby... celá recenze

Ariel srpen 2018 Spokojenost. Polohou krásný hotel v udržované zahradě plné palem a okrasných keřů.... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací