Hunguest Grandhotel Galya

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Galyatető

GALYA

    Maďarsko, Severní Maďarsko, Východní Maďarsko, Galyatető
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje CLASSIC a b) 2 - lůžkové pokoje SUPERIOR (některé s možností přistýlky pro osoby do 18 let), Spr.+WC, TV, telefon, minibar, sejf, internet (všechny pokoje nekuřácké).

STRAVA

Polopenze - snídaně a večeře bufetové stoly.

DÍTĚ

Jedno dítě do 3,99 let na přistýlce (je-li k dispozici) s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 dospělých osob!!

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

hotelové vnitřní a venkovní bazény.

PARKOVÁNÍ

V ceně

POBYT SE ZVÍŘETEM

od 11,- Eur/noc

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod a večeří od 18.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob.

CELKOVÁ KAPACITA

112 pokojů, 3 pokoje pro tělesně postižené hosty

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: vstup do wellness - krytý bazén, jacuzzi, sauna, parní kabina, infrasauna, dále fitness, župan (pouze pro dospělé), internet, stolní tenis, dětská herna a hřiště, sportovní animace, parkování.

REKREAČNÍ POPLATEK

1,7 Eur/den

AKČNÍ NABÍDKA

ZVÝHODNĚNÉ POBYTY PRO SENIORY OD 55 LET SE SLEVOU až 27%

PROČ K NÁM ?

Proč Grandhotel Galya v Galyatetö: - vhodné pro rodiny s dětmi - wellness a relaxace - sportovní animace - pro náročné

VYBAVENÍ

2 restaurace Mátra a Panoráma, drink bar, internet, zahrada s dětským hřištěm (5 ha), pokojový servis, výtah, parkoviště, koutek pro děti, půjčovna kol, stolní tenis, kulečník, kuželky, dětský zážitkový park. AQUALAND a Ostrov saun (více než 1000 m2) - krytý bazén, vitální bazén, dětský bazén, Kneippův bazén, jacuzzi, solárium, rozšířená venkovní bio sauna, finská sauna, infrasauna, parní kabina, solná komora, sezónní venkovní zážitkový bazén, masáže, fyzioterapie, fitness. Ve wellness centru najdete drinkbar a kavárnu. Sportovní animace (např. aquafitness, nordic walking, lukostřelba a další)

POLOHA

Hotel**** leží uprostřed 5 ha parku obklopen lesy. Se svými 957 m n.m. je Galyatetö druhým nejvyšším bodem pohoří Mátra, které je chráněnou krajinou oblastí se vzácnými druhy rostlin. Mírné horské klima subalpinského rázu a křišťálově čistý vzduch blahodárně posilují dýchací ústrojí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hunguest Grandhotel Galya ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 148 605
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-galya-severni-madarsko-madarsko-z1148605/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací