Hotel Gamboa Rainforest Reserve Resort

  Panama, Gamboa

5/5

Gamboa Rainforest

    Panama, Panama Kanal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Prázdninová vesnice pochází z roku 2000. Komplex nabízí hostům celkem 150 pokojů. Areál má celkem 43 vil/domů. Je zde hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Je zde novinový stánek. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a tenis. Pro fanoušky vodních sportů je zde jízda na kajaku. Hosté se mohou věnovat různým činnostem i uvnitř prázdninové vesnice. Je tu například fitness studio. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

Komplex nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Prázdninová vesnice nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gamboa Rainforest Reserve Resort *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 478
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Panama

5/ 5 2 recenzí

Hana prosinec 2017 Oáza klidu uprostřed pralesa. Pokud hledáte oázu klidu tak noc v tomto hotelu určitě splní vaše očekávání. Hotel se nachází cca 30 minut od centra hlavního měst... celá recenze

Jana S. listopad 2014 Hotel Gamboa Rainforest Resort. Uprostřed pralesa leží zcela unikátní Gamboa Rainforest Resort. Nádherný pětihvězdičkový hotel je jediný resort v této oblasti. V... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-gamboa-rainforest-panama-vnitrozemi-panama-z1007478/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).