Hotel Gästehaus Katharina

Rakousko, Tyrolsko, Hochfilzen

Gästehaus Katharina

  Rakousko, Pillerseetal, Tyrolsko, Hochfilzen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Gästehaus Katharina se nachází v centru světoznámé Mekky biathlonu. Menší lyžařský areál je přímo v místě, dolní stanice ve Fieberbrunnu s napojením na Saalbach-Hinterglemm 7 km, skibus 100m. Z

Ubytování

všechny apartmány mají jidelní kout, SAT-TV, plně vybavenou kuchyňku, bez trouby, sprcha WC
A: apartmán Kristina pro 2 osoby - přízemí, terasa, obytná místnost s manželskou postelí(35m2)
B: apartmán Anni pro 2 - 4 osoby - po renovaci, 2 x terasa, přístup ze zahrady,nový kuchyňský kout, obytná místnost se sedacím koutem, rozkládací gauč, kachlová kamna, Flat TV, ložnice s manželskou postelí a evtl. dětskou postýlkou(55m2)
C: apartmán Katharina pro 2 - 4 osoby - 1.patro - velký balkón,obytná místnost se sedacím koutem, gaučem a kuchyňkou SAT-TV, ložnice s další TV a sprchou a WC, k apartmánu patří ještě jeden dvoulůžkový pokoj se sprchou a WC(50m2)
D: apartmán Barbara pro 4 - 7 osob - 1. patro v nové přístavbě - rozkládací gauč v obytné místnosti, ložnice ve dřevě, 2 x sprcha/WC, další ložnice má manželskou postel a palandu, malá lodžie, apartmán má 2 x SAT-TV(75m2)
E: apartmán Bettina pro 4 - 6 osob - 2. patro, celé podkroví - - kuchyňský kout v obytném prostoru s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT-TV, ložnice, malá ložnice se 3 oddělenými lůžky, sprcha oddělená od WC.

Vybavení

WIFI, parkoviště

Aktivity

sauna a chatka s grilováním

Pobyt

7 nocí v termínech 19.12. - 02.01.+ 28.01. - 25.02.2023

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gästehaus Katharina
Vzdálenost od sjezdovky: 1600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 177 917
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-gastehaus-katharina-pillerseetal-rakousko-z2177917/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací