Hotel Gasthof Flackl-Wirt

  Rakousko, Dolní Rakousko, Reichenau an der Rax

Gasthof FLACKL-WIRT

    Rakousko, Dolní Rakousko, Semmering, Reichenau an der Rax
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

gasthof se nachází na klidném místě s výhledem na svahy Schneebergu a na zámek Rothschild cca 1 km od centra městečka Reichenau an der Rax ve výšce 553 m.n.m.

Vybavení

recepce, vstupní hala, restaurace, bar, kavárna, terasa, sejf na recepci, čítárna, TV místnost, zimní zahrada, salónek, internetový koutek ZDARMA, WI-FI v hale ZDARMA, konferenční místnost, výtah, parkování ZDARMA. Pro děti - minizoo, půjčovna her. RELAX: parní sauna, finská sauna, bio sauna, infračervená kabina, relaxační místnost. otevřeno denně od 14:00 do 23:00. Za poplatek: masáže (od 15 EUR).

Ubytování

1 lůžkové pokoje (16 m2), 2lůžkové pokoje (18 m2), 2lůžkové pokoje s možností přistýlky (20 m2), 2lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (25 m2) se sprchou/vanou a WC, fén (k dispozici na recepci), TV, WI-FI ZDARMA na vyžádání, telefon, dětská postýlka na vyžádání (za poplatek 10 EUR/noc).

Stravování

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběr ze 3 hlavních jídel. Dětské menu.

Sport

25 km od lyžařského střediska Semmering-Stuhleck, 18 km od lyžařského střediska Semmering-Hirschenkogel, 18 km od tratí pro běžecké lyžování v Semmeringu.

Doplňující informace

cena nezahrnuje pobytovou taxu cca 2,3 EUR/noc/osoba nad 16 let - platí se na místě. Domácí zvíře za poplatek 8 EUR/noc. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 10 EUR/noc.

Slevy

dítě do 7 let na přistýlce - ZDARMA, dítě od 7 do 15 let na přistýlce - sleva 50%.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gasthof Flackl-Wirt ***
Vzdálenost od sjezdovky: 5000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 863 079
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-gasthof-flackl-wirt-dolni-rakousko-rakousko-z863079/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací