Hotel Gasthof Kaiserblick

  Rakousko, Tyrolsko, Breitenbach am Inn

4/5

Gasthof-Pension Kaiserblick

    Rakousko, Tyrolsko, Wilder Kaiser / Brixental, Breitenbach am Inn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Breitenbach 3 km, Veřejný krytý bazén: Wave Wörgl 5 km, Nákupy: Breitenbach 3 km, Vlakové nádraží: Kundl 4 km (nevhodné pro železniční dopravu), Letiště: Innsbruck 45 km, Resort Nadmořská výška: 600 m, Lyžařská oblast / Lyžařský vlek: Bergbahnen Alpbach a Itter 25 km, Běh na lyžích: přímo před domem Breitenbach 10 m, Sjezdové lyžování / lyžování: Ne, Hotel Kyvadlová doprava: Ne, Ve čtvrti Schönau, Kramsach: 5 km, Kluziště v Kundlu: 4 km.

Zahrnuté aktivity

Alpbachtaler Lakeland Carte (různé slevy v regionu, jak je zveřejněno místně).

Děti

Dětská postýlka.

Domácí mazlíčci

Domácí zvířata nejsou povolena.

Vybavení pokojů

Postýlky jsou k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, Sprcha / WC, balkon / terasa: některé, Pohovka: některé, Telefon, SAT TV, nekuřácké pokoje.

Typy pokojů, apartmánů

2 postele sprcha / WC, ~ 17 m2, 2-3 postele sprcha / WC / balkon, pohovka, ~ 20 m2, 1 lůžko sprcha / WC, ~ 12 m2, 4 lůžka 2 pokojový rodinný apartmán, sprcha / WC, 2 samostatné dvojité místnosti vedle sebe nebo proti sobě (bez spojovacích dveří), Min. 2 dospělí a 2 děti, max. 4 dospělí., ~ 35 m2.

Stravování zahrnuto

Polopenze plus, snídaně formou bufetu, odpoledne 1 šálek kávy a 1 kus koláče na osobu (od 16:00 do 17:00 hodin), večeře: 3 chodové menu s výběrem, silvestrovská večeře: 4chodová večeře, nápoje od 18:00 do 20:00 hodin: točené pivo, stolní víno, nealkoholické nápoje - ne lihoviny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gasthof Kaiserblick ***
Vzdálenost od sjezdovky: 20000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 462
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Tyrolsko

4/ 5 3 recenzí

Anna březen 2019 Spokojenost. Splnilo naše očekávání.... celá recenze

JF únor 2019 Recenze hotelu. Ubytovani prijemne,obsluha i majitele velmi prijemni.Snidane trochu pomalejsi ,ale ok.Večere vyborne ,polevka salat druhé jidlo a ... celá recenze

kubik březen 2013 Zimní dovolená. Naprostá spokojenost. ... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací