Hotel Zinkenbachmühle

  Rakousko, Štýrsko, Bad Mitterndorf

Gasthof Zinkenbachmühle Wolfgangsee

    Rakousko, Rakouské termály, Solná komora, Štýrsko, Tauplitz, Bad Mitterndorf, Tauplitzalm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace a poloha

Rodinný penzion Zinkenbachmühle s vnitřním krytým bazénem a wellness se nachází v městečku Abersee u Wolfgangsee. Tato oblast je jako stvořená pro rodinnou turistiku vedoucí po stezkách podél jezera. Je zde také mnoho cyklistických stezek a trajekt, který jezdí z Abersee do St. Wolfgang. S dětmi můžete zavítat do rodinného zábavního parku Abarena či do tzv. "Vesnice zvířat" (300 m).

Penzion je vzdálen od centra Abersee asi 1 km. Na veřejnou pláž s trávníkem u jezera Wolfgangsee to je asi 1,5 km.

Proč si vybrat Gasthof Zinkenbachmühle
  • wellness
  • v blízkosti zábavní park pro děti
  • domácí mazlíčci vítání (za poplatek)
  • možnost zapůjčení kol (za poplatek)
Ubytování

Všechny pokoje mají sprchu, WC, televizi a některé pokoje jsou s balkonem. Na výběr jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s maximálně 1 přistýlkou pro dítě.

Vybavení

Útulný penzion s wellness, kde najdete krytý bazén 6,5 x 4m. Za poplatek: sauna, infračervená kabina a solárium. Dále penzion disponuje jídelnou, restaurací, barem, sluneční terasou s lehátky, dětským hřištěm a parkovištěm. Penzion také poskytuje stolní tenis a za poplatek půjčení kol. WiFi k dispozici ve veřejných prostorech.

Stravování

 Polopenzí, která zahrnuje: snídani formou bufetu, večeři o 3 chodech s výběrem ze 2 hlavních jídel.

Aktivity v místě pobytu

Pěší túry, plavání,horské túry, plavba lodí po jezeře.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 566
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací