Hotel Ariel Chico Club Resort Gavimar

  Španělsko, Mallorca, Cala d'Or

4/5

Gavimar Ariel Chico Club Resort

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Cala d'Or
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Asi 350 m od veřejné písečné pláže 'Cala Gran' v Cala D'Or se nachází plážový hotel Ariel Chico Club & Resort Gavimar. Do turistického centra se dostanete po cca 300 m. Město Portopetro je vzdáleno asi 3 km (S asi 8 km). Nakupovat můžete v supemarketu a různých obchodech vzdálených cca 300 m. Do nejbližších barů a restaurací se dostanete také po cca 300 m. Také nejbližší diskotéka se nachází ve vzdálenosti cca 300 m. O Vaši mobilitu se během dovolené postarají půjčovna aut a motocyklů a také blízká autobusová zastávka. Lékařskou pomoc najdete v případě potřeby v nemocnici, která se nachází ve vzdálenosti cca 32 km od hotelu.

Vybavení hotelu

Tento 3-podlažní hotel, naposledy částečně zrenovovaný v roce 2018, má 211 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a v 8 vedlejších budovách. K vybavení hotelu patří recepce otevřená 24 hodin denně (přihlášení je možné od 14:00 hodin, odhlášení do 11:00 hodin), lobby, 2 výtahy, klimatizace, sejf (za poplatek), parkoviště (za poplatek) a možnost vyměnit peníze. O blaho hostů se stará restaurace a snack bar. Wi-Fi může být používán za poplatek. Vozíčkářům nabízí hotel bezbariérový výtah a vstup a částečně bezbariérové koupelny. Concierge služba je zdarma. Služba praní prádla je za poplatek.K venkovnímu vybavení námořnicky zařízeného hotelu patří 4 bazény se sladkou vodou a dětský bazének. Zde jsou k dispozici slunečníky a lehátka (zdarma).Sportovní a volnočasová nabídka: volejbal, minigolf, kulečník (za poplatek), stolní tenis (zdarma) a aerobik. Golfové hřiště leží 8 km od hotelu. Půjčovna kol. Nabídka wellness: sauna, solárium a hamam zdarma. Masáže za poplatek. Slunečná terasa případně za poplatek. Zábava pro dospělé: animační program s večerní show a živou hudbou. Děti najdou ve venkovních prostorách hřiště. Hlídání dětí: animační program pro děti a miniklub.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybavené dvěmi samostatnými lůžky, přistýlkou, dětskou postýlkou (zdarma), kachličkami, kuchyňským koutem, vytápěním (centrálním), varnou konvicí (zdarma), balkónem nebo terasou, internetem (za poplatek), sejfem (za poplatek) a satelit.TV a také centrálně řízenou klimatizací.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Polopenze: včetně snídaně a večeře. Plná penze zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Snídaně, obědy a večeře pouze ve vybraných restauracích. Také dětské menu. All inclusive: snídaně, obědy a večeře. Snídaně, obědy a večeře pouze ve vybraných restauracích. K dispozici jsou také dětské menu. Voda a koktejly v určitých hodinách. Nealkoholické nápoje (10:30 - 23:00 hod.), pivo (10:30 - 23:00 hod.), víno (10:30 - 23:00 hod.), káva a čaj (08:00 - 23:00 hod.), národní alkoholické nápoje (10:30 - 23:00 hod.) a rychlé občerstvení (11:00 - 17:00 hod.).

Pláž

Komplex se nachází asi 250 metrů od zátoky Cala Grand. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. Hosté mohou za poplatek využít potápěčskou školu šlapadla.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ariel Chico Club Resort Gavimar ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 534 133
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

katka červenec 2013 Aparthotel Ariel. obyčejný komplex hotelů, s malou přeplněnou pláží u moře... celá recenze

Venca2006 červenec 2013 Pěkná dovolená. Výborná dovolená. Nevyskytl se žádný zádrhel. Vše proběhlo tak jak mělo. Rádi se tam vrátíme.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací