Hotel Gazdovský dom Veľké Raškovce

Slovensko, Východní Slovensko, Michalovce

Gazdovský dom

  Slovensko, Východní Slovensko, Zemplínská Šírava, Michalovce
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Úvod

Gazdovský dom je súčasťou PD skarabeus agro. Gazdovský dvor vo Veľkých Raškovciach robí výnimočným nielen možnosť fascinujúcej jazdy na koni, ale aj možnosť kŕmenia viac ako 30 druhov hospodárskych zvierat. Ideálne miesto na agroturistiku pre celú rodinu.

Poloha

Veľké Raškovce sa nachádzajú v srdci Zemplína 25 km od Michaloviec.

Stravovanie

Raňajky, obedy aj večere formou výberu z menu.

Vybavenie a služby hotela

Reštaurácia, fínska sauna, možnosť návštevy poľnohospodárskeho družstva (jazdenie na koňoch, kŕmenie zvierat, rybolov a pod.). Parkovanie v areáli pri penzióne zdarma.

Vybavenie izieb

Dvojlôžkové izby, niektoré s možnosťou prístelky, apartmán. Všetky izby kúpeľňa, TV.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 429 834
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací