Germany Hotel

  Albánie, Drač [Durrës], Drač

4/5

Hotel Germany

    Albánie, Dürres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • moderní hotel poblíž centra
  • komfortní pokoje
  • jen pár kroků od písčité pláže
  • ideální místo pro objevování města Durrës
Letovisko

Durrës

Umístění

Moderní hotel s příjemnou atmosférou se nachází cca 2,5 km od centra města Durrës, nejbližší obchody, bary a autobusová zastávka cca 50 m od hotelu. Letiště v Tiraně je vzdálené cca 35 km.

Pláž

Veřejná písčitá pláž cca 150 m od hotelu s vyhrazenou hotelovou částí, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma. Podél pláže vede promenáda s obchody, bary a restauracemi.

Hotel

Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, parkoviště, WiFi zdarma, bazén; lehátka a slunečníky zdarma.

Pokoje

Dvoulůžkové standardní pokoje mají vlastní zařízení (koupelna, WC, fén), klimatizaci, WiFi, SAT/TV, telefon, ledničku, balkon nebo terasu. Za příplatek rodinné pokoje s možností dvou přistýlek.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře v hotelové restauraci; nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vyznačeném baru v časech určených hotelem.

Rekreace

Fitness; vodní sporty na pláži za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Germany Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 259 300
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Drač [Durrës]

4/ 5 1 recenzí

Monika červen 2018 Albánie - hotel Germany. Albánie mě mile překvapila, ale asi příště zvolím jinou destinaci. Doporučila bych mladým, neboť všude hraje hlasitá hudba, noční ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-germany-durres-albanie-z2259300/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací