Goddess of Bodrum Hotel

  Turecko, Bodrum, Gümbet

4/5

Goddess of Bodrum Isis

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra, Gümbet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Prostorný hotelový areál skýtající velkou škálu služeb a pyšnící si polohou přímo u pláže.

Přehled

4 a´la carte restaurace 7 barů hotelové Spa wellness centrum

Stručná poloha

u písečné pláže 2 km od centra letoviska Gumbet 4 km od města Bodrum

Poloha

Hotel Goddess of Bodrum 5* se pyšní skvělou polohou u menší písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Leží v oblasti letoviska Gumbet, jehož centrum je vzdáleno 2 km. Všude v okolí se nabízí řada nákupních možností, restaurací, kaváren i barů. Rušné centrum města Bodrum s jeho turistickými a historickými zajímavostmi je vzdáleno pouhé 4 km.

Vybavení hotelu

Hotelový komplex s kapacitou 374 pokojů několika typů se rozléhá na celkové ploše 30 000 m2, tvoří jej několik vícepodlažních budov a venkovní areál s bazény přecházející k pláži (vstup do vody z pláže nebo z mola). Po příjezdu Vás uvítá elegantní velká vstupní hala a lobby s barem. Stravování zabezpečují hlavní samoobslužná restaurace a další 4 a´la carte tematické restaurace - vnitřní i venkovní (čínská, rybí, italská a snack). K relaxaci u nápoje slouží celkem 7 barů (vnitřní, venkovní, pool, beach, vitamin). Vnitřní prostory nabízí konferenční prostory, společenskou místnost, internetový kout (Wi-Fi připojení zdarma v lobby), business centrum, směnárnu, kadeřnictví aj. Nechybí hotelové Spa and wellness centrum s vnitřním bazénem, saunou, tureckou lázní, relaxační místností, masážemi a řadou dalších procedur. Venkovní areál nabízí velký bazén, samostatný dětský bazén se skluzavkami a prostorné sluneční terasy u bazénu a v zahradě (lehátka a slunečníky zdarma, i na hotelové pláži). K aktivnímu odpočinu lze využít fitness centrum, volejbal, tenisové kurty, stolní tenis, biliár, hernu, pro nejmenší hosty dětské hřiště s miniklubem. Hotel pořádá sportovní a zábavné animační programy pro všechny věkové kategorie (aerobic, vodní polo aj.). Na pláži lze využít nabídky hotelového střediska vodních sportů a potápěčské báze.

Vybavení pokoje

V nabídce ubytování jsou moderně a velmi elegantně zařízené dvojlůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje s kapacitou 4 osoby a suity v několika kategoriích. Všechny pokoje jsou prostorné, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minibar a trezor (poplatek), pracovní desk, coffee/tea set, balkón nebo terasu (výhled na moře za příplatek). Hotel disponuje i několika bezbariérovými pokoji (na vyžádání).

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s výhledem do zahrady

Pokoje jsou prostorné, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minibar a trezor (poplatek), pracovní desk, coffee/tea set, balkón nebo terasu.

Stravování

Ultra All Inclusive

Názor CK

Prostorný hotelový areál skýtající velkou škálu služeb a pyšnící si polohou přímo u pláže. Zároveň je ideálním výchozím bodem pro klienty, jenž rádi kombinují pobyt na pláži s poznáváním zajímavostí lokality nebo města Bodrum. Doporučujeme všem kategoriím klientů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Goddess of Bodrum Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 799 952
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Bodrum

4/ 5 1 recenzí

Vejvodav září 2019 Hotel Isis Goddess. Ubytování mimo hlavní budovu katastrofa - horší než ubytovna. Jak tohle Č**** může nabízet jako 5*???... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-goddess-of-bodrum-isis-bodrum-turecko-z1799952/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací